На що можуть розраховувати замовники при неякісно виконану роботу?

Добрий день.Вот така ситуація; Замовили в фірмі дві залізні двері, одна 250 лат, друга за 280 лат.Мастера приїхали, у вівторок, з 15 до 21 вони ковирялісь.В підсумку коли ми побачили результат рівня у дверей ні, щілини, від дверей дме, Коробка поставлена криво (можу вислати фото цього жаху), плівка наклеіна кріво.Коробка (на що кріпиться двері) НЕ вбитий усередину, виступає з стіна приблизно на сантиметр зверху, і поступово до низу йде все менше. т.е коробка крива накосячілі так, що приїхали на наступний день ковирядісь з 10 до 19 толком нічого не переробили щілини, рівень, дме, плівка і т.д все залишилося як било.Ету передні двері можна фомкою виламати за хвилину, т. е вона тримається на штирях, якими пробили на крізь стінку в ройоне замку, тепер у квартирі виступає здоровий Штар, і з зовнішньої стіни теж стирчить штир Ремонт в крідоре зробили 2 місяці тому там де поялі цей штир, навколо чорне пляма ломінат в декількох місцях пропалили (ганчірки давала, поки я була, ганчірки стелили, я пішла, прийшла-ганчірки валяються) Акт про отримання ми не підписали, поїхали в офіс, там сказали чекайте виконроба, інших монтажників, будемо виправляти. Сума за двері виплачена їм вся ось великий мінус Питання; на яку компенсацію ми можемо розраховувати? Мало того, що вони накасячілі, ще ремонт попсували, замість обіцянок 3:00 вони сидять вже 3 дні в договорі про компенсації нічого не указино є фото цієї халтури.
ps серія будинку малосімейка, ставимо відразу дві двері.Одна двері чому то більше ніж другая.Порог виставили аналогічно-один вище іншого

Володимир

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Володимир. Ви можете вимагати безоплатного усунення недоліків роботи, а також відшкодування заподіяної житлу шкоди відповідно до законодавства тієї країни, в якій ви проживаєте.

 

Додаткові матеріали:

  • Як добитися від фірми по установці дверей усунення недоліків товару?
  • Як стягнути моральну шкоду за затримку виконання окремих вимог покупця?
  • У яку сторону повинна відкривати вхідні двері в квартиру?
  • Захист прав споживача при зникненні компанії, що надає послуги
  • Стягнення матеріального та морального відшкодування з компанії

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ