Оскарження відмови у викупі земельної ділянки без документів на будову

Здрастуйте, у мене наступне питання .Предпріятію було відмовлено у викупі землі на тій підставі, що воно не надало документи, що підтверджують право власності на будівлі (Посилаючись на п.4 наказу Мінекономрозвитку РФ від 30 жовтня 2007 р N 370 необхідно надати виписку з Єдиного державного реєстру прав на нерухоме майно та угод з ним про права на будівлю, будівля, споруда, що знаходяться на земельній ділянці, або копії інших документів, що засвідчують (встановлюють) права на таку будівлю, будівля, споруда (при наявності будівель, будов, споруд на земельній ділянці,))
У зв'язку з тим що , об'єкти нерухомості були придбані в результаті приватизації до 31011998 р, право на них не було зареєстровано, що ні суперечить п. 1 ст. 6 Федерального Закону від 21071997 року № 122-ФЗ «Про державну реєстрацію прав на нерухоме майно та угод з ним» (далі - Закон про реєстрацію) права на нерухоме майно, що виникли до моменту вступу в силу Закону, тобто до 31 січня 1998 року, визнаються юридично дійсними, за відсутності їх державної реєстрації, введеної справжнім Федеральним законом. Державна реєстрація таких прав проводиться за бажанням правовласників.
Тому підприємство надало документи зазначені в другій частині п.4 наказу Мінекономрозвитку РФ від 30 жовтня 2007 р N 370 «або копії інших документів, що засвідчують (встановлюють) права на таку будівлю, будівля, споруда (при наявності будівель, будов, споруд на об'єкті придбання земельній ділянці ». зокрема, були надані план приватизації, копія постанови про затвердження плану приватизації.
Підкажіть, чи правомірний відмова адміністрації в даному випадку.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, ви можете оскаржити відмову у викупі земельної ділянки в вищестоящі органи або в судовому порядку. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи. .

 

Додаткові матеріали:

  • Оскарження відмови в державній реєстрації права власності
  • У яких випадках має місце спрощений порядок реєстрації права власності на б ...
  • Як оформити у власність землю, взяту в оренду на 49 років?
  • Як узаконити самовільне будівництво на чужій земельній ділянці?
  • Позовна заява про знесення самовільної будівлі - гаражу

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ