Відсутність в придбаному товарі заявлених продавцем функцій

Вітаю!
У скупити телефон, попередньо поцікавилася у продавця, чи є там USB, відповідь була позитивною. Будинки виявилося, що USB немає, та до того ж якість динаміків погане. Принесла назад, сказала, що мене не влаштовує. Телефон забрали на експертизу для перевірки динаміків. Висновок - апарат справний. Але USB само як не було, так і немає. Написала претензію, висловила невдоволення некомпетентністю продавця, описала всю ситуацію, в т.ч. і про динаміки. У відповіді на претензію юрист компанії написав "суть заяви зводиться до того, що товар вам не підійшов, і ви вимагаєте розірвати договір купівлі-продажу і повернути сплачену за товар суму", послався на п.1 ст.25 Закону РФ "Про захист прав споживачів ", п.11 Перелік непродовольчих товарів належної якості, що не підлягають поверненню або обміну на аналогічний товар інших розмірів, форми, габариту, фасону, забарвлення або комплектації, затвердженого постановою Уряду РФ від 19011998 №55. Так вирішили питання з якістю, а то, що продавець мене обдурив - ні слова коментаря.
Підкажіть, як вчинити, куди звернутися. Мені не потрібен товар, що не відповідає моїм вимогам при покупці. Заздалегідь дякую.

Відповідь юриста:

Добрий день. Ви можете направити позовну заяву до суду, обгрунтовуючи свої вимоги про розірвання договору тим, що продавець ввів вас в оману щодо товару, що купується. Якщо вам необхідна кваліфікована юридична допомога в даному процесі - звертайтеся в нашу компанію. Ви отримаєте вичерпну консультацію і подальше уявлення ваших інтересів як в суді, так і в досудових переговорах.

 

Додаткові матеріали:

  • Розірвання договору купівлі-продажу вироби з дорогоцінного металу
  • Перелік непродовольчих товарів належної якості, що не підлягають поверненню ...
  • Чи можна обміняти нагрівач не влаштовує вас у потужності.
  • Чому не можна здати електричний чайник назад в магазин?
  • Чи можна повернути диван в магазин якщо останній не підійшов по габаритах?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ