Скарга на дії (бездіяльність) судових пріставов- виконавців

У мене двоє дітей досягли повноліття 20 березня 2011р борг по аліментах становить 105 тисяч Виконавчий лист і папка з документами при переїзді з Пушкіно на вул Трудову пропали Я протягом місяця відновила виконавчий лист в 2006 році 103 борг нараховувався всього лише за останні 3 роки (суд. пристав сказала треба було звертатися раніше) Добре! йдемо далі виконавчий лист згорів І я знову повинна його відновлювати Суд.прістав просить мене зробити це для того щоб їй закрити справу Щоб отримати розрахунок про заборгованість я витратила більше місяця (суд. пристав то хвора то у відпустці) На той момент суд.пріставом була А .Розрахунок про заборгованість у мене на руках в сумі 105тисяч За якою адресою ви зараз перебуваєте? Хто на даний момент є суд приставом години прийому начальника відділення? Я змушена звертатися в прокуратуру за рішенням свого вопросаПо якою адресою суд. пристави я не знаю На дзвінки не відповідають Документи втрачають або згорають Робота з боржниками не ведеться

Відповідь юриста:

Здрастуйте, скарга на дії (бездіяльність) судового пристава можна направляти, як в порядку підлеглості - вищестоящому судовому приставу, так і в відповідний орган правосуддя. При цьому більш ефективно оскаржувати відразу в дві інстанції.

Далі необхідно визначитися в який суд слід подавати скаргу. Скарга направляється до суду, в районі діяльності якого судовий пристав виконує свої обов'язки.

 

Додаткові матеріали:

  • Оскарження бездіяльності судового пристава-виконавця
  • Оскарження дій (бездіяльності) судового пристава-виконавця
  • Як стягнути з колишнього чоловіка заборгованість з аліментів якщо пристави ...
  • Оскарження бездіяльності служби судових приставів - виконавців
  • Оскарження дій чи бездіяльності судового пристава-виконавця

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ