Правомірність рішення адміністрації про зняття з черги на поліпшення житлових умов

Добридень! Прошу проконсультувати мене з наступного питання. Проживаємо в Подільському районі в сільському поселенні Михайлове-Ярцевскій.

Моя сім'я з 4-х чоловік встала на чергу на отримання житла в 2000г.На той момент крім нас в квартирі проживали: батько, мати, брат (6 осіб). У липні 2011 житлова комісія зажадала актуалізації даних щодо нашої спільної власності. (У подружжя 1/4 частка в 3х кімнатній квартирі 1572кв.м.в праві спільної часткової власності, у мене 1/2 частка житлового будинку (1922р споруди, знос 100%) у спільній частковій собственності.В даний час в квартирі офіційно зареєстровані 5 осіб (моя мати 60л., брат 32г., я, і дві мої доньки-близнюки 13років) Частка загальної площі припадає на на людину 106 кв. м. на трьох членів сім'ї 318 кв.м. Житлова комісія прийняла рішення про зняття нас з черги на отримання житла, підсумувавши загальну площу житлових приміщень 318 + 202 + 1572 = 6772 кв.м. забезпеченість 1 члена сесьі становить 6771: 4 = 1693 норма надання житлового приміщення, за словами місцевої адміністрації 1425кв.м. Зняли нас з черги, керуючись ч.2 ст.51ЖК РФ і п.2 ст.56 , сказавши, що ми втратили підставу, що дає право на отримання житла.

Дане рішення надіслали нам в конверті поштою без повідомлення, через місяць з дня винесення рішення з нашого питання. Питання: чи можемо ми вимагати відновлення нас в черзі на поліпшення житлових умов.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, дійсно, так як два члени вашої родини отримали у власність житло, то рішення адміністрації в даному правомірно.

 

Додаткові матеріали:

  • Коли можна встати в чергу на квартиру в Ленінградській області
  • Чи знімуть всю сім'ю з черги на поліпшення житлових умов, якщо один з подр ...
  • Яка норма надання житлового приміщення на одну людину?
  • Чи законно зняття з черги на поліпшення житлових умов?
  • Відмова в постановці молодої сім'ї на облік щодо поліпшення житлових умов

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ