Коли можна встати в чергу на квартиру в Ленінградській області

Добрий день. Я проживаю в Ленінградській області н з 1981 року. Моя сім'я складається з чотирьох осіб: мама, тато, брат і я. Ми проживаємо в окремій 2-кімнатній квартирі: ж /пл. 322 кв.м., загальна пл. 553 кв.м. Власником є мама. Я, брат і мама маємо по 1/3 частки квартири кожен. У Приозерському районі відповідно до закону Ленінградської області від 14 жовтня 2008 року № 105-оз "Про безкоштовне надання окремим категорія громадян земельних ділянок для ІЖС на території Ленінградської області " надавалися безкоштовно земельні участкі.В той рік я не писала заяву і не вставала на чергу на отримання безкоштовного земельної ділянки, тому що місцева адміністрація запевняла всіх, що на сім'ю покладено один безкоштовний земельну ділянку, а у нас в той час на черги на ділянку стояв мій брат, який до того моменту був одружений. Через якийсь час стало відомо, що земельні ділянки отримували всі кому не лінь, а особливо ті, хто був наближений до місцевої адміністрації, та ще й не по одному. В даний час мій брат отримав безкоштовно земельну ділянку, який після закінчення 5 років можна буде оформити у власність. Я вирішила зібрати документи на отримання безкоштовного земельної ділянки, тому що донині надаються земельні ділянки, і знову мені не пощастило.
Коли я прийшла з зібраними документами і написаним заявою на ім'я голови адміністрації МО Приозерского муніципального району Ленінградської області, мені сказали що в закон № 105-оз від 14 жовтня 2008 року внесено зміни відповідно до закону № 48-оз від 17 червня 2011 року. Тепер, щоб встати на чергу для отримання безкоштовного земельної ділянки, я повинна довести, що є що потребує поліпшення житлових умов і перебуваю в місцевій адміністрації на обліку, т.к. під інші підпункти закону з урахуванням змін, що я або молодий фахівець, або багатодітна сім'я, не підходжу. Я не заміжня і не маю дітей. Підкажіть, будь ласка, чи можу я бути визнаною потребує поліпшення житлових умов для отримання безкоштовного земельної ділянки?

Відповідь юриста:

Привіт, на жаль, ви не можете встати на чергу щодо поліпшення житлових умов, тому що метраж загальної площі понад дев'ять метрів на людину.

 

Додаткові матеріали:

  • Правомірність рішення адміністрації про зняття з черги на поліпшення житлов ...
  • Чи може сім'я встати на чергу на поліпшення житлових умов після з навмисно ...
  • Чи може сім'я з п'яти чоловік претендувати на отримання житла?
  • Чи має родина з шести осіб претендувати на дві квартири замість однієї в бу ...
  • Оформлення права власності на земельну ділянку, передача земельної ділянки ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ