Кваліфікована юридична допомога для складання процесуальних документів

Добрий день. У мого брата в г Новомосковську Тульської обл. два хоз.сарая (фактично це-цегляні гараж 4 * 6 м і сарай 26 * 6 м) Ми вирішили з ним оформити всі папери на них як годиться. Спочатку на самі споруди ніяких документів не було (ніхто не знав, що потрібно було писати заяву в адміністрацію на будівництво хоз.сараев, і вводити їх в експлуатацію, були тільки 2 свідоцтва на виділення земельних ділянок для будівництва хоз.сараев (так і зазначено в цих свідченнях і ще зазначено, що обидва земельні ділянки знаходяться в довічному володінні) Крім того Хоз.сарай 4 * 6 м був відразу записаний на брата, а хоз.сарай 26 * 6 м був записаний на нашу маму. у 1993 р мама померла, після цього в 1999 р помер тато. Оформленням ми стали займатися в 2010 р у нотаріуса я написав відмову на користь брата на хоз.сарай 26 * 6м, після чого ми оформили ряд документів: зробили межування, кадастрові паспорта на обидва земельні ділянки, кадастрові та технічні паспорти на обидва сараю. Після чого брат отримав свідоцтво на землю під своїм хоз.сарем 4 * 6 м, де зазначено, що земельна ділянка належить йому на праві власності і отримав свідоцтво на землю під хоз.сараем 2 6 * 6м, де зазначено, що земельна ділянка під маленьким хоз.сараем 26 * 6м належить йому на праві довічного володіння. Далі юристи при рег.центре г Новомосковська сказали, що далі, щоб зареєструвати сам сарай 4 * 6м, потрібно звертатися в суд, так як дана споруда не потрапляє під амністію, тому, що в цьому законі немає формулювання хоз.сарай, а також сказали , що в регцентре помилилися: вони повинні були вказати в свідоцтві на землю під сараєм 4 * 6м також довічне успадкування, а не право власності як зазначено зараз. А по сараю 26 * 6м вони спочатку порадили сходити в адміністрацію в земельний комітет і попросити змінити дозволених землі на гаражно-кооперативне будівництво. Ми були в адміністрації. Земельний комітет послав в архітектурний відділ. Там запитали свідоцтва на хоз.сараі Їх, природно, немає. Пішли знову в земельний комітет. Там сказали, щоб ми йшли в регцентр і реєстрували самі споруди. У регцентре юристи говорять, що і раді б, але в законі про амністію немає формулювання хозсараі, і якщо по хоз.сараю брата 4 * 6м. земля під яким належить тепер йому на праві власності, можна вирішити питання через суд, то по сараю 26 * 6м, земля під яким належить йому на праві довічного володіння, де вказано дозволених для хоз.сарая вони взагалі тепер не знають що робити.
Хотілося б дізнатися як брату домогтися оформлень свідоцтв на самі хоз.сараі і поміняти довічне володіння землею під хоз.сараем 26 * 6м на право власності
З повагою Волков І.Л., г Чехов. М.О.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, юридична консультація, яку ви вже отримали вірна - для вирішення даного спору необхідно звертатися до суду за місцем розташування нерухомого майна. Якщо вам необхідна кваліфікована юридична допомога для складання процесуальних документів - звертайтеся в нашу компанію.

 

Додаткові матеріали:

  • Позовна заява про ліквідацію водостічної канави з ділянки
  • Як внести зміни до свідоцтва про право власності на землю зразка 1993 року?
  • Чи правий муніципалітет, який продав з аукціону ділянку землі?
  • Чи є розділений ділянку новими двома ділянками землі?
  • Як узаконити самовільне будівництво на чужій земельній ділянці?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ