Відновлення втраченого повністю або в частині судового провадження у цивільній справі

я інвалід 2 гр. пенсіонерка, індивідуальний підприємець, з дозвільними документами з договором оренди від адміністрації Красногорського району, побудувала перукарню, у мене була у власності земля з 1993р, переоформлена в 2009р отримано свідоцтво нового зразка, моїм сусідам сподобався мій ділянку, подали в Красногорський суд, проплатив військову прокуратуру ,
зам прокурора Філіна А.Л.он подав позов про скасування договору оренди Адміністрації району з індивідуальним підприємцем Мамаєвій в міський суд, замість Арбітражного, де випадково опинилися позови моїх соседей.В суді суддя Бєлова тягнула справу більше трьох років, поки один із сусідів узаконить самобуд , що він і зробив теж через Красногорський суд, у двох інших сусіда самобуд не узаконені до теперішнього часу. комунікації які опинилися під побудованої перукарні проведені незаконно. сама справа в суді кілька разів перешивати, пронумеровані справа олівцем, тому в справі зникають документи, потім з'являються нові, копії документів суддя запевняє як подлінікі, подані мною подлінікі суддя не запевняє, за три з половиною роки суддя не задовольнив ниодного мого клопотання. ПИТАННЯ: Куди мені звернутися із заявою на суддю за фактом пропажі зі справи документів, якщо у мене будуть документи, що підтверджують цей факт.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, для початку направте скаргу голові даного суду. Відновлення втраченого повністю або в частині судового провадження у цивільній справі, закінченого прийняттям рішення суду або винесенням ухвали про припинення судового провадження у справі, проводиться судом у порядку, встановленому главою 38 ЦПК РФ. Запишіться на консультацію до нашого юриста, і ми відповімо на всі ваші запитання після отримання відповіді на вашу скаргу.

 

Додаткові матеріали:

  • Чим відрізняється призупинення провадження у справі від залишення позову бе ...
  • Як добитися від судді роз'яснення рішення суду, чи правомірний відмова від ...
  • Чи повинен суд закрити справу якщо позов подано неналежним позивачем?
  • Чи може позивач ознайомитися з оригіналом судового протоколу?
  • Оскарження рішення мирового судді

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ