Оскарження постанови.

Доброго дня. Чи не давно я потрапив в ДТП я рухався по другорядній дорозі і при під'їзді до перехрестя з головною дорогою я зупинився включивши лівий покажчик повороту. Почекавши коли потік транспортних засобів, що наближаються до мене з ліва припиниться я почав рух. Доїхавши практично до середини перехрестя я зупинився щоб переконається що транспортні засоби, що наближаються до мене з права пропускають мене. В цей час до мене в перпендикулярному напрямку з лівого боку під'їхав інший автомобіль і виїхавши на смугу зустрічного руху почав об'їжджати мене. Під час цього маневру він скоїв дотичне зіткнення з переднім бампером моєї автомашини. Інспекторами була складена схема ДТП на якій видно що автомашина другого учасника ДТП на половину знаходиться на зустрічній смузі. Інспектори призначали групу розбору на яку я запізнився на годину за сімейними обставинами. (Хвороба дружини) У моєї відсутності в групі розбору винесли рішення про те що в даному ДТП винен я. Мотивуючи це тим що я порушив пункти 13.1-13.9 ПДР РФ. На момент ДТП в моєму автомобілі знаходився пасажир який є свідком даного ДТП і який в поясненні показав що на момент зіткнення моя машина не рухалася і що дотичне зіткнення сталося через недотримання бокового інтервалу при об'їзді мене другим учасником ДТП. Однак не дивлячись на ці обставини інспектор виніс рішення на користь другого учасника ДТП грунтуючись на його свідченнях що він рухався по головній дорозі а я вдарив його машину праворуч з другорядної дороги в результаті чого він опинився на зустрічній смузі. Хоча у мене на руках є фото матеріал з місця ДТП на якому добре видно що відсутні сліди бічного волочіння транспортного засобу другого учасника ДТП. Більш того сліди пошкодження транспортних засобів чітко говорять про те що це було саме дотичне зіткнення зі стоячим автомобілем.
Підкажіть будь ласка як правильно оскаржити рішення інспектора і домогтися того щоб на розбір викликали свідка (його дані і контактний телефон є в поясненні). Заздалегідь вдячний.

Постанова по справі про адміністративне правопорушення винесену посадовою особою може бути оскаржена особою, яку притягнуто до адміністративної відповідальності у вищестоящий орган, вищестоящому посадової особи або в районний суд за місцем розгляду справи. Скарга може бути подана безпосередньо до суду, вищестоящий орган, вищестоящому посадової особи, уповноваженим її розглядати
У скарзі необхідно викласти своїм доводи і заявити клопотання про виклик і допит свідків. Наші юристи можуть допомогти Вам у складанні процесуальних документів.

 

Додаткові матеріали:

  • Оскарження протоколу про адміністративне правопорушення
  • Притягнення до кримінальної відповідальності за скоєння дорожньо-транспортн ...
  • Не згоден з протоколом про адміністративне правопорушення: що робити?
  • Що робити в разі визнання винним в події ДТП?
  • Скарга на адміністративне постанову

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ