Оскарження протоколу про адміністративне правопорушення

301011г. сталося зіткнення моєї машини з машиною іншого учасника ДТП. При цьому я виїжджав з двору, а інший учасник ДТП рухався по дорозі.
Перед виїздом, я вийшов з машини, щоб оглянути дорогу, оскільки огляд був загороджений. Ніяких машин на дорозі не було поблизу. Коли моя машина повністю виїхала на дорогу для повороту наліво, але ще не повернула, стався удар в ліву частину мого автомобіля. Гальмівний слід машини врізалася в мою становив близько 25 метрів, але удар був дуже сильний і моїй машині нанесені значні пошкодження. Є свідки ДТП, які бачили, що автомобіль другого учасника рухався зі значним перевищенням швидкості і гальмувати почав здалеку. Співробітник ДПС проігнорував моє вимога опитати свідків і заміряти гальмівний шлях. У довідці про ДТП зазначено порушення ПДР тільки з мого боку. Оскільки роботи по ремонту моєї машини оцінені в офіційному сервісі на значну суму, я збираюся оскаржувати мою провину через суд, для отримання компенсації від страхової компанії іншого учасника ДТП. Мене цікавить все з цього питання.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, зокрема з протоколом, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Оскарження постанови.
  • Не згоден з протоколом про адміністративне правопорушення: що робити?
  • Що робити в разі визнання винним в події ДТП?
  • Як відстояти свою точку зору в події дорожній пригоді?
  • Чи можна оскаржити постанову про адміністративне правопорушення?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ