Чи можна пред'явити претензії щодо якості ремонту підряднику-фізичній особі, якщо акт здачі робіт був підписаний родичем замовника.

Чи можу я пред'являти претензії щодо якості ремонту фізичній особі, з яким у мене був складений договір після підписання акту здачі робіт, в якому говориться, що сторони претензій один до одного не мають? Ремонт приймала не я, а моя мама (я була відсутня вдома) та акт здачі роботи підписувала теж вона (в договорі еданних немає, тільки мої). Також в договорі прописані пункти, що Підрядник зобов'язується: забезпечити якість виконання робіт відповідно до вимог СПіПов і за свій счт усунути дефекти ремонту та оздоблення, що виникли з вини Підрядника та проявилися протягом року після завершення робіт.


Ольга

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Ольга. Якщо за договором замовником є Ви і ваша мати не є вашим законним представником, наприклад за дорученням, то акт здачі робіт просто є недійсним, унаслідок підписання його неуповноваженою особою. До того ж у договорі чітко прописана обов'язок підрядника усунути дефекти ремонту та оздоблення. Сміливо звертайтеся до підрядчика з претензією. Наші співробітники допоможуть вам оформити цей документ в належному вини і якщо він не здобуде належного ефекту - представлять ваші інтереси в суді.

 

Додаткові матеріали:

  • Наслідки прострочення виконавцем терміну доставки за договором купівлі-прод ...
  • Як скласти претензію з муніципального контрактом з урахуванням неустойки?
  • Як примусити підрядника продовжити будівництво і отримати неустойку за прос ...
  • Як повернути передоплату за договором підряду, якщо роботи ще не почалися?
  • Складання позовної заяви про стягнення боргу в Арбітражний суд

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ