Наслідки прострочення виконавцем терміну доставки за договором купівлі-продажу.

Здрастуйте! Оформила договір із замовником на виконання ремонтно-будівельних робіт. Замість 2-х тижнів працювали цілих 4.Із всього зробленого 50% шлюб. Зіпсували дорогу двері, тече ванна, стіну переносили і встановили нерівно можна не перераховувати, вообщем багато чого Запрошували діректора.Устно він з усім погодився, але акти здачі робіт не надані і не підписані. Я чекаю робітників і підписанта вже 3 дні. На робочому місці їх немає. Доробляти і переробляти ніхто не поспішає, і чи будуть??? В суд не можу звернутися, т.к актів немає на ру-


Юлія

Відповідь юриста:

Привіт, Юлія. Вам необхідно звернутися в експертну організацію. Висновки експертів стане основним доказом у ході судового розгляду.
Ви повинні подати претензію, в позмінної формі, підряднику з вимогами усунути всі недоліки, і відшкодувати вартість заподіяного шкоди вашому майну. У разі відмови або ігнорування вимог, вам необхідно звернеться в суд (з претензією і висновком експертизи).
Правозахисник нашої компанії вивчить договір, укладений між вами та підрядником, приверне експертів, допоможе скласти претензію і позовну заяву, представить ваші інтереси в суді, і не тільки виграє справу, добившись відшкодування моральної та матеріальної шкоди але і простежить за виконанням рішення. Пам'ятайте всі судові додержання, вартість проведеної експертизи, послуги адвоката оплачує сторона, що програла.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна пред'явити претензії щодо якості ремонту підряднику-фізичній особ ...
  • В який суд необхідно направляти позовну заяву: за місцем знаходження відпов ...
  • Що робити якщо забудовник не улагоджується в терміни здачі будинку?
  • Відшкодування матеріального збитку по залиття квартири
  • Відшкодування шкоди при будівництві

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ