Банк подав до суду за прострочення кредиту. Що робити?

Здрастуйте! Мій чоловік брав автокредит (на машину бмв, в сервісі він вибрав машину а банк перерахував на рахунок сервісу гроші за машину). Потім за збігом обставин ми не платили кредит 2 міс (нам дзвонили, попереджали-подамо в суд). Ми пояснили ситуацію банку. банк не брав це до уваги. Коротше, вони подали в суд на чоловіка за не виконання договору про виплату кредиту. Яке рішення суд може прийняти. Причому ми заплатили потім за два місяці которве не платили, але нам повідомили що рахунок його закритий! як бути?


Ірина

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Ирина. Суд може винести рішення з відчуження заставного майна. Також кредит може бути погашений за рахунок продажу автомобіля.
Вам необхідно уважно перечитати кредитний договір. Краще на консультації у грамотного юриста. Так як, в документах можу бути допущені помилки або зміст кредитного договору, може суперечити чинному законодавству. Необхідно перевірити, чи відповідають пред'явлені до позичальника вимоги умовами договору. Адже в договорі повинні міститися відомості про те, скільки разів позичальник може прострочити кредитні виплати. Також деякі кредитні договори можуть містити умови про претензійному порядку вирішення спорів між кредитором і позичальником і т.д. Якщо виявилися такі відомості - в суді необхідно заявляти про це. Це може послужити причиною для відмови задоволення позову.

Якщо Ви довірите нам супровід своєї справи, наші юристи, що володіють глибокими знаннями законодавства, що регулює спори з фінансовими та кредитними організаціями, а також колосальним практичним досвідом, проведуть аналіз поданого пакета документів, визначать доцільність подання позовної заяви та перспективі судової тяганини, зберуть бракуючі паперу, вироблять тактику поведінки в суді, будуть присутні на всіх судових засіданнях, привернуть до справи кваліфікованих експертів, оскаржать судове рішення до суду вищої інстанції, візьмуть під контроль виконання рішення суду та багато іншого.

 

Додаткові матеріали:

  • Як довести, що договір купівлі-продажу техніки був розірваний і не платити ...
  • Чи може суд зобов'язати виплачувати кредит отриманий у період шлюбу?
  • Чи може бути розірваний договір поруки якщо останніх ввели в оману?
  • Банківська комісія за ведення позикового рахунку
  • Стягнення заборгованості за кредитним договором з позичальника

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ