Чи можна через несплату комунальних платежів змусити ЖЕК відремонтувати дах?

Здрастуйте! аодскажіте як бути в такій сітуаціі.У нас два роки тече стеля і не просто тече а заливає полность вже утворився грибок на стелі і стінах маленька кімната просто нежитлова там запах як у підвалі. Дітям трьох і п'яти років доводиться спати з нами в одній кімнаті на кріслі і на підлозі. У жек писали заяви вони прийдуть подивляться і підуть. я сказав що не буду їм платити кватрплату пок5а вони не виправлять аварійність приміщення. На що вони просто перестали взагалі реагувати на протечку і подали заяву до суду за те що!
ми не платимо. А то що стеля впаде скоро їм все одно їм головне їх гроші .4 людини туляться в одній кімнаті запах як в підвалі вже з маленької кімнати, як же тепер з ними боротися? я не плачу принципово а як суд на це дивитиметься? І куди і як нам подати заяву на них. Заздалегідь спасибі за відповідь на електронну адресу!

ВІКТОР

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Віктор. Ви повинні платити комунальні платежі і невиконання ЖЕКом своїх обов'язків не звільняє вас від обов'язків перед державою. Для того, щоб вирішити проблему з дахом вам необхідно написати позовну заяву до суду, відповідачем по якому стане ЖЕК. Спочатку необхідно звернутися в оціночну компанію, співробітники якої повинні провести незалежну експертизу залитої житлової площі. На підставі цієї експертизи буде складатися кошторис коштів, потрібних для проведення відновлювальних робіт в приміщенні та приведення його первісний вигляд.
Після того, як кошторис буде готова можна звернутися до суду з позовною заявою про відшкодування шкоди, заподіяної протечкой даху.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити якщо неприватизовану квартиру затопили сусіди?
  • Що робити якщо мешканці в муніципальній квартирі не платять за свою частину ...
  • Незважаючи на оплату ремонту дах гаража продовжує протікати: що робити?
  • Затопили сусіди вдруге: як стягнути збитки, завдані затокою?
  • Як добитися від керуючої компанії надання якісних послуг?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ