Як боротися з недостатньо теплими батареями в квартирі?

Проживаю в м. Красногорськ МО майже 3 года.Теплотехніческій розрахунок опалення житлового приміщення в моїй квартирі зроблений проектувальниками спочатку неправильно, т.е по стяку гарячої води, розташованому на кухні, через радіатори опалення, розташовані на наступних 8-ми поверхах і через наступні приміщення т.е.спальние кімнати 8-ми поверхів т. н. "Гаряча вода " потрапляє в мою спальну кімнату, розташовану на 1-му поверсі з температурою трохи вище кімнатної. В усній формі я звертався в минулому році в Житлову контору з проханням переварити труби, щоб гаряча вода отпленія спочатку потрапляла в радіатор огрівання в спальні, а потім вже на кухню, на що працівники жілконтор відповіли, що у них немає права змінити проект і постачальник теплоносія збільшує тиск в системі тільки з настанням сильних морозів. Як ркшіть цю проблему?

Володимир

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Володимир. Згідно з п. 5 ст. 4 Закону РФ «Про захист прав споживачів» та п.п. 1.5 4.1 Правил надання комунальних послуг кожен споживач має право на те, щоб послуги, пов'язані з енерго-, тепло-і водопостачанням займаного ним житлового приміщення, відповідали за якістю обов'язковим вимогам нормативів і стандартів, санітарних правил і норм та умовам договору. "
. Ваша проблема повинна вирішуватися керуючою компанією. Направте відповідну претензію і вкажіть термін її вирішення. Після закінчення такого строку-звертайтеся в суд. В тому випадку, якщо ви звернетеся за допомогою з даного питання до нашого фахівця в галузі трудового права, не виключено, що вирішення проблеми буде знайдено в короткі терміни.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи може ЖЕК відмовитися відключити систему опалення на час встановлення нов ...
  • Чи відповідає Закон міста Москва "Про забезпечення права жителів міста Мос ...
  • Яка норма надання житлового приміщення на одну людину?
  • Обов'язок щодо виконання капітального ремонту даху муніципального будинку?
  • Заяву до суду на ЖКГ

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ