Чи є шанс виграти суд, якщо в групі розбору визнали винним?

Підкажіть, будь ласка, якщо шанс виграти суд, якщо в ГУВС ДПС Ивантеевки і в Пушкінському ДАІ після групи розбору склали постанову про порушення мною правил дорожнього руху - перешкода зліва, а водій в'їхав в мене був п'яний, але їхав по головній дорозі. У мене сильно постраждала машина, тому він їхав з великою швидкістю, та ще з вимкненими габаритами. Чи є сенс подавати до суду в цьому випадку. І друге питання чи заплатить мені його страхова компанія Ресо-гарантія, в тому випадку, що він був п'яний, якщо винним визнають його.

Світлана

Відповідь юриста:

Привіт, Світлана. Зазначене вами правопорушення - одне з найбільш часто оспорюваних видів порушень правил дорожнього руху і одна з найчастіших причин позбавлення водійського посвідчення, звичайно якщо до судового процесу не було притягнуто грамотний юрист, який вміє в рамках закону і з користю для клієнта трактувати мають місце обставини.

Завдання автоюрістов нашої компанії - виявити порушення, допущені представниками закону починаючи з моменту фіксації правопорушення та до судового розгляду справи про позбавлення водійського посвідчення, і грамотно їх використовувати для захисту клієнта. Після вивчення матеріалів справи - ми зможемо дати вам відповідь.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна при розгляді справи про позбавлення водійських прав посилатися на ...
  • Чи можна перекваліфікувати порушення ПДР в менш тяжкий?
  • Чи можна перекваліфікувати порушення ПДР в менш тяжкий?
  • Що робити в разі визнання винним в події ДТП?
  • Чи можна уникнути позбавлення прав водія за перетин суцільної?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ