Чи можна при розгляді справи про позбавлення водійських прав посилатися на порушення співробітниками ДІБДР "Адміністративного реламента з контролю "?

В 7:25 я на належній мені машині слідував на роботу по вулиці має по одній смузі руху в кожен бік. Попереду мене рухалося вантажне ТЗ, яке перед перехрестям знизило швидкість меньше 30 км /ч. При вільної зустрічній смузі я почав обгін цієї вантажівки по зустрічній смузі через преривіствую лінію (1.6 лінія наближення), але повернувся в свою смугу через суцільну. Мій маневр був зафіксований на відеокамеру співробітниками ДІБДР з патрульної машини яка стояла на перехресті за прилеглим до вулиці парканом. І кото!
раю наздогнала мене вже на іншій вулиці. Водійське посвідчення було вилучено за виїзд на смугу встечного руху. Так як вантажне ТЗ різко знизило швидкість перед перехрестям і на наступний день патрульна машина ховалася на тому ж місці за парканом я припускаю, що мене спровокували на на наршеніе ПДР. На завтра мені призначена явка до мирового судді. Чи можливо навести доводи про порушення співробітниками ДІБДР Адміністративного реламента по контролю і нагляду за дотриманням учасниками дорожнього руху вимог по обеспеч!
енію безпеки руху.

Володимир

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Володимир. Виїзд на смугу зустрічного руху - одне з найбільш часто оспорюваних видів порушень правил дорожнього руху і одна з найчастіших причин позбавлення водійського посвідчення, звичайно якщо до судового процесу не було притягнуто грамотний юрист, який вміє в рамках закону і з користю для клієнта трактувати мають місце обставини . Для того, щоб посилатися на порушення з боку співробітників ДІБДР необхідно вивчити справу і запастися достатніми доказами.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи є шанс виграти суд, якщо в групі розбору визнали винним?
  • Чи можна перекваліфікувати порушення ПДР в менш тяжкий?
  • Чи можна перекваліфікувати порушення ПДР в менш тяжкий?
  • Що робити при порушенні знака "в'їзд заборонено" і вилучення прав?
  • Порядок оскарження постанови про адміністративне правопорушення

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ