Як повернути гроші за неякісний топ, полинялий після першого прання?

Добрий день!
Прохання посприяти у вирішенні проблеми.
Купила топ, після першого ж прання він злиняти в області пахв. На що мені сказали, що це все через мого дезодоранту. Хоча на віщо не було ніяких попереджень про те, що їм користуватися не можна (перше порушення закону про захист прав споживача). В результаті їх експертизи було написано: "через органічного впливу". Тобто в цій речі взагалі потіти не можна. На руки звичайно ж висновок їх експертів мені не дали.
Я написала досудову претензію на адресу з юристів.
На даний момент я отримала офіційну відповідь їхніх юристів, в ньому було сказано, що на момент звернення до продавця гарантійний термін не закінчився, і тепер мені необхідно звернутися в їх магазин для проведення за їх рахунок незалежної експертизи. Я звернулася. Салон повторно провів їх внутрішньою експертизу, а в офіційній експертизі відмовив посилаючись на те, що я надто пізно до них звернулася, гарантійний термін вже закінчився.
Коли я зажадала офіційну відмову в проведенні (2:00 вбила на суперечку з з безграмотними "фахівцями"), вони мені таки призначили на наступний день незалежну експертизу. Але за годину до призначеного часу, вони мені зателефонували і сказали, що вони скасували експертизу і офіційну відмову вишлють мені поштою А при заборі речі дадуть тільки копію
Поки я не збираюся забирати річ до отримання оригіналу офіційної відмови.
Підкажіть, будь ласка, що робити далі?

Ксенія

Відповідь юриста:

Привіт, Ксенія. Дії співробітників магазина порушують Закон «Про захист прав споживачів». Вам необхідно звернеться до керівництва фірми з претензією (у письмовій формі), з вимогами (повернути гроші, обміняти річ). Ви її можете надіслати рекомендованим листом поштою. Якщо в зазначені вами терміни вимоги виконані не будуть, ви можете подати на організації до суду. Наші фахівці допоможуть вам заощадити час і візьмуть всі турботи на себе.

 

Додаткові матеріали:

  • Як повернути гроші за неякісну річ, злиняти після першого прання?
  • Експерти дали висновок про заводський брак, а магазин відмовляє в обміні: щ ...
  • Як повернути ноутбук неналежної якості в магазин, якщо продавці не згодні з ...
  • Протиріччя незалежної експертизи експертного висновку продавця
  • Протиріччя незалежної експертизи експертного висновку продавця

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ