Чи можна розірвати договір зі школою англійської мови і не платити неустойку?

«28» січня 2010р мною був укладений договір між мною і Міжнародною школою англійської мови «ПРЕМІУМ». До кожного учня приставляється персональний викладач. Після декількох занять навчання, які включали в себе інтерактивну роботу за комп'ютером, мною була виявлена некомпетентність Викладача. У Договорі п.2 п.п. 2.1. сказано, що «Виконавець зобов'язується надавати Учневі кваліфікований персонал для навчання англійської мови за методикою WSI».
У черговому тесті за комп'ютером, в якому треба було вибрати правильний варіант відповіді, я не зрозумів суть питання тесту і попросив Викладача допомогти мені і вибрати правильний по його, Викладача, думку правильну відповідь. У відповідях на запитання тесту залишалося три можливі варіанти відповіді. Викладач в першій своїй спробі вибрав один з трьох відповідей, але ця відповідь виявився неправильним. Залишалося ще дві спроби. У другій спробі ситуація повторилася - відповідь Викладача знову виявився невірним. Залишився один варіант, який і виявився правильним. Свідком цієї дії був мій колега, з яким ми разом уклали договір. Він сидів на робочому місці поруч зі мною. Природно, довіра до Викладачеві, а слідчо, і Школі англійського був втрачений.
Хочу розірвати договір з поверненням повної вартості договору, а не як написано в договорі - за вирахуванням 30%

Євген

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Євген. Компетентність викладача - це спірне питання, до того ж суто суб'ектівний.Согласно статті 32 Закону "Про захист прав споживачів", ви маєте право на відмову від виконання договору про виконання робіт (надання послуг): "споживач має право відмовитися від виконання договору про виконання робіт (наданні послуг) у будь-який час за умови оплати виконавцю фактично понесених ним витрат, пов'язаних з виконанням зобов'язань за даним договором ".
У той же час договір не може передбачати ніяких неустойок (тільки фактично понесені витрати). Наші юристи допоможуть вам захистити свої права в ситуації, що склалася.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна розірвати договір з індивідуальним підприємцем і повернути гроші?
  • Якщо в договорі вказана неустойка менша, ніж законна, чи можна вимагати вип ...
  • Як повернути передоплату за водійські курси якщо передумав їх відвідувати?
  • Розірвання договору возмездного надання послуг з ініціативи замовника
  • Стягнення неустойки з агентства нерухомості за договором надання послуг

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ