Розірвання договору возмездного надання послуг з ініціативи замовника

Здрастуйте! Я уклала договір возмездного надання послуг з відомої московської свахой.Прі першому (і єдиному очному контакті) мені було усно обіцяно в числі інших пунктів важливе для мене - сваха обіцяла ОСОБИСТО активно дзвонити обраним мною кандидатам, а в подальшому так само активно "просувати "мене для потенційно придатних чоловіків. За 3 з гаком місяці дії договору я дочекалася дзвінків лише від 3-х чоловіків, та й то лише протягом перших 2-3 недель.В відповідь на моє здивування сваха посилалася на "жахливе літо ", а потім і зовсім заявила, що дає мені телефони кандидатів для того, щоб я дзвонила САМА і не смикала її ПОСТОЯННО.Действітельно, моє упущення, що я толком прочитала підписаний договір лише вдома, будучи цілком задоволеною усними обіцянками свахи прй 2-хчасовом розмові, а в подальшому понадіялася, що все буде САМЕ ТАК.Пісьменно в договорі значиться, що сваха зобов'язується 1) надавати відповідні варіанти знакомств2) висилати ЗА БАЖАННЯМ КЛІЄНТА інформацію на ел.адрес.Обязанності КЛІЄНТА куди крутіше: 1) не допускати грубість по відношенню до свахи (а де ж обопільний в цьому ?) В іншому випадку договір може бути розірваний в односторонньому порядку (!!)
3) виплачена за договором сума НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ПРИ БУДЬ-ЯКИХ ОБСТАВИН!!!!
Питання: чи можу я розірвати договір за своїм бажанням і повернути якісь гроші-договір укладено на 6 м-ців на суму 10 т.р.І це за ПРОСТО НОМЕРИ ТЕЛЕФОНІВ!! В агенство така загальна послуга коштує ~ 2 5-3 тис.руб. Прикро до сліз! Мені вже "за п'ятдесят ", і загибле час мені ніхто не поверне!
Спасибі.

Відповідь юриста:

У вашому випадку одностороння відмова з виконання договору возмездного надання послуг можливий за умови оплати свасі всіх фактично понесених нею витрат. Одностороння відмова від виконання договору з боку свахи можливий тільки за умови повного відшкодування замовникові, тобто вам - всіх збитків. Таким чином, навіть якщо сваха порахує Ваше з нею спілкування грубістю, і спробує розірвати договір, вона буде змушена відшкодувати вам всі понесені Вами збитки (упущену вигоду, реальний збиток, і витрати на відновлення Вашого порушеного права). Однак якщо цього не відбудеться в порядку досудового врегулювання спорів - завжди є можливість розірвання договору в судовому порядку. Наші юристи зможуть надати Вам якісну правову підтримку на всіх етапах дозволу Вашої проблеми, допоможуть збудувати лінію поведінки зі свахою, а в разі необхідності - візьмуть на себе представлення Ваших інтересів в суді.

 

Додаткові матеріали:

  • Як повернути передоплату за водійські курси якщо передумав їх відвідувати?
  • Розривається договір надання охоронних послуг при несплаті?
  • Розірвання договору возмездного надання послуг та стягнення сплаченої суми
  • Як повернути аванс за договором надання послуг агентством нерухомості?
  • Правомірність одностороннього розірвання договору на технічне обслуговуванн ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ