Як довести факт роботи у видавництві якщо в трудовій книжці помилка?

При оформленні пенсії по старості в ПФ РФ через неправильно оформленої записи в трудовій книжці не зараховують стаж роботи у видавництві, в якому я працювала.
З вересня 2010 року по теперішній час не можу отримати документи, необхідні для призначення пенсії по старості: підтвердження 12 років стажу роботи у видавництві «Колос» в радянський період через неправильно оформленої записи в трудовій книжці та довідку про фактичну сумі заробітку в цьому видавництві .
У 2008 р. видавництво приватизовано і з вересня 2010 року рішенням питання по ВАТ «Видавництво« Колос »займається Росмайно, тому колишній директор ВАТ «Видавництво« Колос »не склав свої повноваження не передав новому директору майно, і у видавництві відсутній орган управління, уповноважений видавати довідки. Росмайно повідомляє, що процедура введення в посаду нового директора займе ще кілька місяців.
В даний час архів видавництва знаходиться в приміщенні, орендованому вже іншою організацією, і, відповідно, в будь-який момент може бути ліквідований.
Прошу підказати чи є в сформованій ситуації можливість найближчим часом відновити мої права на заслужене пенсійне забезпечення.

Олена

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Олена. Ви можете звернутися із запитом до місцевого відділення ПФР. Якщо там немає необхідної інформації, то відсутність даних має бути підтверджено довідками з архівів. Так як трапилося не ваша помилка, то факт вашої роботи у видавництві може бути завірений зі слів двох чи більше свідків, які працювали в той час з вами і мають в своєму розпорядженні документами про свою роботу за цей час. Однак це вже робиться в судовому порядку.

 

Додаткові матеріали:

  • Як довести розмір заробітної плати для перерахунку пенсії, якщо немає необх ...
  • При оформленні співробітника на роботу в державну установу зробили запис у ...
  • Чи зараховується до трудового стажу педагога робота музичним керівником?
  • Як оскаржити в судовому порядку правильність зарахування пенсії?
  • Чи можна змінити запис у трудовій книжці у судовому порядку?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ