Чи можна обміняти квитки в театр на інший день або повернути гроші?

Я купила квитки в www.TicketLand.ru в Ленком на 12.02.11 а мені потрібно поміняти їх на11.02.11 чек дали тільки на Улуг, спектакль один і той же квитки у них є, поміняти квитки або повернути гроші відмовляються, посилаючись на напис на квитку "квитки підлягають поверненню в каса зрелещного установи тільки в разі скасування, заміни або переносу меропр." утв. наказ . Мінкульту РФ 257 від 1712.08.Правомочно це? Чи маю я право вимагати замінити мені квитки або повернути деньгі.Ответье мені, будь ласка.

Наталія

Відповідь юриста:

Привіт Наталя. Наказ Мінкультури від 17.12.2008 року № 257 Про затвердження бланків суворої звітності, встановлює зразки квитків, абонементів та екскурсійних путівок, а саме порядок їх заповнення.
Повернути квитки в театр або обміняти їх на інші ви маєте право. Для цього вам необхідно написати претензію про повернення грошових коштів або обміні квитків. Також вкажіть в претензії, що згідно ст 782 ЦК РФ, замовник вправі відмовитися від виконання договору возмездного надання послуг за умови оплати виконавцю фактично понесених ним витрат, а також на ст 32 ЗоЗПП: споживач має право розірвати договір про виконання роботи (надання послуги) в будь-який час, сплативши виконавцю частина ціни пропорційно частини виконаної роботи (наданої послуги) до отримання повідомлення про розірвання зазначеного договору і відшкодувавши виконавцю витрати, зроблені ним до цього моменту з метою виконання договору, якщо вони не входять у вказану частини ціни роботи (послуги).
Якщо вам відмовлять в обміні квитків без доплати або повернуть не всю суму, ви вправі вимагати документального доказу фактично понесених витрат. Також ви можете надіслати листа до Комітету з культури, де викладіть всю суть проблеми. Найчастіше після такого кроку адміністрація задовольняє вимоги споживача.
Якщо ваші вимоги залишаться не задоволені, то наступною інстанцією стане суд.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити якщо виконавець затримує терміни виконання замовлення?
  • На які компенсації може розраховувати клієнт туристичної фірми при помилці ...
  • Як повернути передоплату за водійські курси якщо передумав їх відвідувати?
  • Чи можна покарати перекупників квитків на популярний концерт?
  • Як повернути кошти за туристичну путівку?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ