Як відновити термін подання наглядової скарги з поважної причини?

Шановні панове!
Касаційна інстанція залишила в силі рішення суду першої інстанції, скасувавши підставу відмови в позові, відмовивши у відновленні на роботі. В позові відмовлено на підставі пропуску строків, незважаючи на наявність в справі відмови суду в клопотанні відповідачу за даним вопросу.Суд встановив, що терміни дотримані.
Касаційної інстанції отказв позові не моівіровала, визнавши відсутність підстав для відмови в іске.Прокуратурой позов підтримано в повному обсязі. Проігноровані порушення половини статей ТК РФ і ЦПК РФ. Через хворобу затягнула з термінами подачі наглядової скарги. не знаючи, що за 6 місяців треба пройти обидві інстанції оставшіесяНадзорную до Президії подати встигаю, як врятувати шанси на розгляд верховним судом?
Зараннее вдячна, Ірина Георгіївна Чупеева

чупеева Ірина Георгіївна

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Ирина Георгіївна. У разі пропуску шестимісячного строку на подачу наглядової скарги, останній може бути відновлений тільки у виняткових випадках, коли суд визнає поважними причини його пропуску по обставинам, об'єктивно виключає можливість подання наглядової скарги в установлений строк (тяжка хвороба особи, що подає наглядову скаргу, його безпорадний стан і інше), і ці обставини мали місце в період не пізніше одного року з дня набрання оскаржуваного судового постанови в законну силу.

Наданої вами інформації недостатньо для більш розгорнутого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Куди оскаржується відмова судді Верховного суду РФ про розгляді наглядової ...
  • Які документи необхідно додати до наглядової скарзі?
  • Що робити якщо суд відмовив у розгляді наглядової скарги?
  • Порядок направлення наглядової скарги та необхідні документи
  • Оскарження рішення суду

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ