Як правильно оскаржити дії співробітників митної служби?

Подано декларацію на т /п Черноголовскій Московської обласної митниці. При митному оформлення інспектор наешл ознака не достовірно заявленої митної вартості так як товар завозиться зі знижкою (згідно додатку). Зроблено випуск під олбеспеченіе і отримано запит на надання доокументов. Частина документів надана по іншій частині прикладені листи постачальника про неможливість надання даних документів так як ці дані є комерційною таємницею. Митниця відмовляється приймати вартість. Куди звертатись зі скаргою так як в митницю обращатся бестолку.

Генріх

Відповідь юриста:

Привіт, Генріх. Якщо ви вже оскаржили дії співробітників у вищестоящі митні органи та це не принесло ніяких результатів, то у вас є право оскаржити дані дії в судовому порядку. Скарга в суд на дії митного органу складається з трьох частин і обов'язкового переліку додаються до скарги доказів.
У першій (описовій) частині містяться вказівки на відмову у вчиненні повернення митних платежів; друга (мотивувальна) частина містить доводи заявника, а також підстави, за якими він вважає невірним оскаржуване рішення; в прохальній (третьої) частини скарги, виражається вимога особи, що подає скаргу.

 

Додаткові матеріали:

  • Як оскаржити відмову Пенсійного фонду в призначенні пенсії?
  • Як довести, що працівник звільнився за власним бажанням?
  • Як оскаржити судове рішення другої інстанції при незгоді з ним?
  • Як оскаржити рішення суду, що вступило в законну силу, через три роки?
  • Оскарження рішення мирового судді

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ