Чому не виплачується підйомне посібник на дружину військовослужбовця?

Крім того, ст. 51 Федерального закону N 51-ФЗ передбачений широкий перелік підстав, за якими військовослужбовець, який проходить військову службу за контрактом, може достроково звільнитися за власним бажанням.

Однією з соціальних гарантій при звільненні є забезпечення його житлом або правом на придбання житла. Такі умови передбачаються п. 1 ст. 23 Федерального закону N 76-ФЗ, зокрема:


Привіт, проходжу службу за контрактом з квітня 2007 року, дружина отримала регістраціяю в березні місяці 2010 року по приїзду (виписавшись з попереднього місця проживання), однак після приїзду вона у зв'язку з відсутністю роботи і облаштованого житла переїхала жити в інше місто, отримавши там тимчасову реєстрацію і влаштувавшись на роботу.
У травні місяці я подав рапорт на отримання підйомного допомоги на членів сім'ї (на дружину). Нач.фін відмовив у виплаті з причини - відсутності запису в трудовій книжці про звільнення з попереднього місця роботи.

Об'єктивні чи будуть мої дії по зверненню до прокуратури на дії начальника фін.служби. І чи правомірні його дії взагалі, якщо можна то вкажіть на конкретне підставу в законодавстві РФ.

Заздалегідь вдячний.

Сергій.

Відповідь юриста:

Привіт, Сергій. Порядок виплати підйомного допомоги регламентований Інструкцією до наказу МВС РФ від 15 квітня 2003 р. N 253:
Підйомне посібник на кожного члена сім'ї військовослужбовця, який переїхав на нове місце військової служби військовослужбовця, або в довколишні від вказаного місця населені пункти, або (за відсутності житлової площі) в інші населені пункти, виплачується: на дружину (чоловіка) - у розмірі одного окладу грошового утримання.

Підйомне посібник на членів сім'ї виплачується після реєстрації їх за місцем проживання.

В інструкції не йдеться про невідповідність трудової книжки. Ви маєте право оскаржити рішення начальника фінансової служби в судовому порядку.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити, якщо роботодавець відмовив в отриманні одноразової допомоги на д ...
  • Чи можна поновитися на посаді якщо скорочення було незаконним?
  • Чи може військовослужбовець, звільнений за станом здоров'я, претендувати н ...
  • Що робити якщо видану квартиру неможливо отримати, тому вона не перебуває н ...
  • Яким законодавчим актом регламентується виплата підйомного допомоги?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ