Чи може банк стягнути борг за кредитом з людини, чиї карти були викрадені?

Здравствуйте.Помогіте ласка Проживаю в комунальній квартирі. У 2006 році сусідка, у мою відсутність проникла в мою кімнату і обікрала мене. Серед іншого вона вкрала кредитну карту банку Російський стандарт і пін-код і обналічить 30000 руб. Так само вона знайшла неактивованих мною кредитну карту банку Банк Москви, викликала на будинок кур'єра, за підробленими документами оформила заяву про кредит від мого імені і зняла 75000 руб. Було заведено кримінальну справу, неодноразово припинялося і возобнавлялось і, нарешті, в серпні 2010 відбувся суд на якому вона зізналася, що шахрайським шляхом заволоділа цими грошима і витратила їх на свій розсуд.
4 роки банки вимагають з мене погашення боргів. Я представляла всі необхідні документи, писала заяви про те, що грошей не брала і т.д., але навіть тепер, коли вина сусідки доказат судом, кредитори не залишають мене в спокої. Банк Російський стандарт продав мій борг вже третій організації по вибиванні боргів і мене поставили до відома, що починається судовий процес проти мене.
МІЙ ПИТАННЯ
Що мені робити? Чи може суд зобов'язати мене сплачувати борги за кредитами? БУДЬ ЛАСКА ДОПОМОЖІТЬ! Ця ситуація доводить мене до відчаю, тому що кредитори не церемоняться, доходило і до погроз і до прямого тиску в агенстві зі збору боргів. З ПОВАГОЮ і надією - Макрідова Е.А.

оксана

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Оксана. Так як у вас на руках є рішення суду, то стягнути з вас кредитні кошти банки не зможуть. навіть якщо вони направлять заяву до суду, їм буде відмовлено в його задоволенні, так як ви є неналежним відповідачем.

 

Додаткові матеріали:

  • Банк вимагає погашення кредиту: як вести себе з колекторською організацією?
  • Що робити, якщо після погашення споживчого кредиту банк вимагає виплат?
  • З кредитної картки були зняті всі засоби: що робити, як довести, що це шахр ...
  • Чи можуть кредитори пред'являти вимоги до спадкоємців, якщо боржник живий?
  • Що робити якщо банкомат не видавши гроші, списав їх з кредитного рахунку?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ