Як оскаржити дії співробітників ДІБДР і їх недбале ставлення?

Забрали машину на штраф стоянку. Коли приїхали в Гаї (в яке направили зі спецстоянку) сказали, що потрібен господар (тобто я), хлопець їздив за дорученням, в якій прописано що він може бути моїм представникам в Гаї. Але це їм виявилося їм мало. Тим самим цілий день який вважає, якою був безкоштовним, опинився в порожню.
На другий день мені довелося їхати з ним на Сколковское шосе в Гаї, нам там нахамили, розмовляли в підвищеному тоні і поставили сумнівну друк з нібито розписом і направили назад на стоянку. Я намагалася уточнити у них, нам точно віддадуть машину? На що мені махнули рукою зі словами: їдь і забирай. Природно на 1-й Магістральної мені не чого не дали, тривали численні дзвінки в Гаї. Але це не чого не дало і нам знову довелося їхати в це Гаї, тільки що б вони подзвонили якогось відповідального. Питання: чи можна поскаржитися на їх недбалу роботу, і «свинське» ставлення до громадян. Перший день хлопець витратив на все даремно в розмірі 5 годин і вчора я і мій 3-х річна дитина катався по Москві з 18-00 і змогли тільки забрати машину в 00-30. Ну, так само не може продовжуватися.

Денис.

Відповідь юриста:

Привіт Денис. Ви маєте право оскаржити дії державних органів у вищестоящі органи, або в судовому порядку. Відповідно до закону Російської Федерації від 27 квітня 1993 року N 4866-1 "Про оскарження до суду дій і рішень, які порушують права і свободи громадян" кожен громадянин має право звернутися зі скаргою до суду, якщо вважає, що неправомірними діями (бездіяльності) державних органів, органів місцевого самоврядування, установ, підприємств та їх об'єднань, громадських об'єднань чи посадових осіб, державних службовців порушені його права і свободи. Запишіться на консультацію до нашого юристу, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Як оскаржити бездіяльність співробітника поліції в судовому порядку?
  • Як оскаржити неправомірні дії співробітників ГИБДД?
  • Що робити мешканцям аварійного будинку при переселенні в інше місто?
  • Адміністративна скарга
  • Скарга на неправомірні дії

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ