Не пройшла атестацію по причині упередженості комісії: що робити?

Добрий день, Шановний юрист! З Вашого дозволу хотіла б проконсультуватися в ситуації, що склалася. Живу на краю землі, на Чукотці і в зв'язку з цим отримати тут строкову консультацію не представляється можливим.
На посаді педагога хореографії я працювала з листопада 1996 року в Муніципальному освітній установі додаткової освіти «Центр додаткової освіти дітей Іультінского».
Маю вищу педагогічну освіту за спеціальністю педагог хореографічного колективу. В МОУ ДОД ЦДОДІР в 2000 році пройшла атестацію на другу категорію, а в 2005 році я пройшла атестацію на першу кваліфікаційну категорію. У 2009 році в жовтні я була змушена (конфлікт з директором установи ЦДО) піти працювати педагогом хореографом в Муніципальне освітній заклад додаткової освіти дітей «Іультінская районна дитяча школа мистецтв».
У травні 2010 року, у мене закінчувалася перша категорія, як педагога хореографії і я атестованих в квітні 2010 року, в МОУ ДОД «ІРДШІ» на другу категорію. В кінці травня 2010 року я написала заяву в атестаційну комісію на атестацію в березні-квітні 2011 року на першу категорію.
У середині вересня 2010 року мені було сказано керівником методичного відділу Управління соціальної політики, яка займається районної атестацією, щоб я терміново готувала до 15 грудня 2010 портфоліо і два відкритих уроки, хоча я готувалася проходити атестацію в березні-квітні 2011 року.
Знаючи, що в атестаційну комісію входить мій колишній директор МОУ ДОД «ЦДОДІР» і в експертну комісію хореограф з його установи (зацікавлена особа конфліктної сторони). Я два рази в усній формі попереджала про це керівника методичного відділу, на що вона мене переконала, що їх на уроках не буде, але на двох уроках вони були присутні. У підсумку були висновки про моїх уроках дуже упереджені (прідералісь до всього, до закінчень слів і т.д.) зауваження були зроблені некоректно і грубо, так що інші члени атестаційної комісії мовчали, просто їм не давали навіть і висловитися. Після цих уроків у мене були просто істерики, після яких я не могла спокійно працювати з іншими класами.
Сьогодні 30 листопада 2010 було засідання атестаційної комісії, нас туди ніколи не запрошують, там присутні директори всіх освітніх установ. За словами мого директора МОУ ДОД «ІРДШІ» було сказано, незважаючи на жахливу експертизу зроблену відповідної конфліктної стороною, що мені ще рано атестуватися і тому не атестували на першу категорію. Мотивувавши тим, що за термінами я повинна атестуватися через рік, хоча самі ж сказали готувати достроково. Вважаю що просто познущалися наді мною і до того ж зробили винуватим мого справжнього директора. Чи можу я звернутися зі скаргою і в яку інстанцію?
З повагою Катерина.

Відповідь юриста:

Привіт, Катерина. У даній ситуації вам необхідно доводити в судовому порядку упередженість атестаційної комісії і вимагати визнання результатів атестації недійсними. Запишіться на консультацію до нашого юристу, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи потрібно запрошувати на відкриті уроки членів атестаційної комісії?
  • Чи можна вчителю оскаржити рішення атестаційної комісії?
  • Чи належить увольняющемуся надбавка за результатами робочого року?
  • Чи можна перевести дитину на домашнє навчання тільки по одному предмету?
  • Оскарження рішення медико-соціальної комісії в судовому порядку

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ