Що робити якщо чоловік вивіз дружину з дітьми закордон і відібрав документи?

ЗДРАВСТВУЙТЕ!
Я, УГУРЛУЕВА Гюльнара ГРОМАДЯНКА РФ. МІЙ ЧОЛОВІК, ГРОМАДЯНИН РОСІЇ, обманним шляхом ПРИВІЗ НАС (МЕНЕ І ТРЬОХ ДІТЕЙ) З МОСКВИ В АЗЕРБАЙДЖАН НА ПОЧАТКУ ЛИПНЯ 2009 РОКУ, кинув нас У СВОЇЙ літніх матерів У СЕЛІ-викрала МОЇ ДОКУМЕНТИ: паспорт, закордонний паспорт, золоті ювелірні вироби і Т.Д ., А ТАКОЖ ДОКУМЕНТИ НАШИХ малолітніх дітей і ІСЧЕЗ.В БЕРЕЗНІ 2009 РОКУ він обманом і шантажем БРАВ У МЕНЕ ДОВІРЕНІСТЬ ВІД НОТАРІУСА МІСТА МОСКВИ НА ТРИ РОКИ, якщо не помиляюся ЦЕЙ ДОВІРЕНІСТЬ дає подружжю ВОЛОДІТИ МОЇМ имущест І ПРАВАМИ. Оформляти АЛІМЕНТИ У ШЛЮБІ НА ДВОХ СТАРШИХ ДІТЕЙ, ТЕПЕР ВІН ЇХ САМ ОТРИМУЄ.
Він також отримав доступ до мого банківського рахунку, ДОКУМЕНТИ що зберігалися в нього. МІЙ ЧОЛОВІК подала на розлучення. 03 БЕРЕЗНЯ 2011 РОКУ призначити справу до розгляду в суді про розірвання шлюбу. Я послав лист мировому судді ПРО ТЕ, ЩО НЕ МОЖУ бути присутнім на суді ДО ТОГО ЧАСУ, ТАК ЯК У МЕНЕ ТА ДІТЕЙ викрадений ДОКУМЕНТИ З БОКУ ЧОЛОВІКА І на даний момент займає отримання свідоцтва на В'ЇЗД В РОССІЮ.ПРІМЕТ ЧИ СУДДЯ МОЄ ЛИСТ ДО УВАГИ, ЩОБ ВІДКЛАСТИ СПРАВА, ЯК Я просив у листі, ХОЧА Б ДО КІНЦЯ БЕРЕЗНЯ 2011 Р. вдасться мені ЧЕРЕЗ СУД ПОВЕРНУТИ МІЙ банковс РАХУНОК?
У позовній заяві (про розірвання шлюбу) ПОЗИВАЧ також вказав, що спір про майно ТАКОЖ ВІДСУТНІ, В ТОЙ ЧАС КОЛИ Я претендую на те.
МЕНІ ДУЖЕ ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!
ТЕРМІНОВО ЖДУ ВІДПОВІДІ.
СПАСИБІ.
belayarozan@mail.ru

Гюльнара

Відповідь юриста:

Привіт Гюльнара. Для початку, необхідно знати, чи є ви громадянкою РФ? Якщо так, то вам необхідно в терміновому порядку звернутися в посольство РФ в Азербайджані (Баку, вул. Бакіханова, 17), там вам допоможуть вирішити питання з вашими документами.
Довіреність ви зможете відкликати, звернувшись до того нотаріуса, який її видавав. До цього, ви можете написати заяву в правоохоронні органи про викрадення ваших документів чоловіком, отриманих вами погрозах і примусової видачі довіреності. Після цього, ви зможете направити до суду позовну заяву про стягнення з вашого чоловіка усіх грошових коштів, отриманих ним за дорученням.

 

Додаткові матеріали:

  • Які документи необхідно додати до позовної заяви про розділ майна, нажитого ...
  • Що робити, якщо чоловік вивіз за кордон і відібрав документи?
  • Де розірвати шлюб за відсутності майнових суперечок і спільних дітей?
  • Як розділити автомобіль придбаний в шлюбі, якщо на ньому їздить тільки чоло ...
  • Які права дає генеральна довіреність і чи потрібні документи довірителя?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ