Що робити, якщо чоловік вивіз за кордон і відібрав документи?

ЗДРАВСТВУЙТЕ.
МІЙ ЧОЛОВІК обманним шляхом ПРИВІЗ НАС (МЕНЕ І ТРЬОХ ДІТЕЙ) З МОСКВИ В АЗЕРБАЙДЖАН НА ПОЧАТКУ ЛИПНЯ 2009 РОКУ, кинув нас У СВОЇЙ літніх матерів У СЕЛІ-викрала МОЇ ДОКУМЕНТИ: паспорт, закордонний паспорт, золоті ювелірні вироби і Т.Д. , А ТАКОЖ ДОКУМЕНТИ НАШИХ малолітніх дітей і ЗНИК. У БЕРЕЗНІ 2009 РОКУ він обманом і шантажем БРАВ У МЕНЕ ДОВІРЕНІСТЬ ВІД НОТАРІУСА МІСТА МОСКВИ НА ТРИ РОКИ, якщо не помиляюся ЦЕЙ ДОВІРЕНІСТЬ дає подружжю ВОЛОДІТИ МОЇМ имущест І ПРАВАМИ. Оформляти АЛІМЕНТИ У ШЛЮБІ НА ДВОХ СТАРШИХ ДІТЕЙ, ТЕПЕР ВІН ЇХ САМ ОТРИМУЄ.
Він також отримав доступ до мого банківського рахунку, ДОКУМЕНТИ що зберігалися в нього.
В ДАНИЙ МОМЕНТ Я І ДІТИ ЗНАХОДИМОСЬ БЕЗ ДОКУМЕНТІВ.
Сьогодні я від суду отримала пов'язку з приводу розірвання шлюбу, мій чоловік подав на розлучення. Суд призначено на 3 березня 2011 року. Як повідомити суд про те, що я і мої діти без документів? Що я не маю можливості повернутися в Росію, не маючи документів. Як мені поводитися? Я тепер напевно не зможу повернути мій банківський рахунок і аліменти оформлені в шлюбі хоча б з моменту нашої відсутності в Москві? А дітей у мене відберуть через те що у мене немає житлоплощі? А він може зняти аліменти з рахунку без мого паспорта, але з довіреністю на руках? Як мені повідомити суд про те, що я і мої діти без документів? Можна відправити лист щоб суд дав мені відстрочку? Максимум на який термін можу розраховувати за законом?
СПАСИБО ЗАЗДАЛЕГІДЬ, ТЕРМІНОВО ЖДУ ВІДПОВІДІ.
Гюльнара.


Гюльнара

Відповідь юриста:

Привіт Гюльнара. Для початку, необхідно знати, чи є ви громадянкою РФ? Якщо так, то вам необхідно в терміновому порядку звернутися в посольство РФ в Азербайджані (Баку, вул. Бакіханова, 17), там вам допоможуть вирішити питання з вашими документами.
Довіреність ви зможете відкликати, звернувшись до того нотаріуса, який її видавав. До цього, ви можете написати заяву в правоохоронні органи про викрадення ваших документів чоловіком, отриманих вами погрозах і примусової видачі довіреності. Після цього, ви зможете направити до суду позовну заяву про стягнення з вашого чоловіка усіх грошових коштів, отриманих ним за дорученням.

 

Додаткові матеріали:

  • Які права дає генеральна довіреність і чи потрібні документи довірителя?
  • Що робити якщо чоловік вивіз дружину з дітьми закордон і відібрав документи ...
  • У праві чи власник житлового приміщення вимагати в судовому порядку зняття ...
  • Чи може колишня свекруха виписати матір і неповнолітніх дітей з дому?
  • Чи може власник житла зняти з реєстраційного обліку неповнолітніх дітей?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ