Як добитися від банку повернення вкрадених шахраями коштів?

Добрий день! Я проживаю в Москві, 8 місяців працюю в коледжі у м. Домодєдовському, знімаю гроші із зарплатної картки банку Москви в банкоматі Рамстора на Каширському шосе поруч з роботою. На передодні відпустки шахраї зняли всі відпускні гроші з моєї зарплатної картки, як виявилося не має захисного чіпа, виданої банком. Всі грошові операції були проведені в м. Санкт-Петербурзі з використанням мого пін-коду. Я в цей час працювала і картку нікому не передавала, і пін-код нікому не повідомляла Написала заяву в міліцію, д!
їло направили в Пітер. Банк звинувачує мене-аргументуючи тим, що клієнт несе ответстве6нность за збереження пін-коду, і може це я передала спільникові свою карту, що б він зняв мої гроші в Пітері Я вдова, у мене дочка і 50 тис.руб. для мене значна сума! Підкажіть, що робити, як змусити банк Москви повернути гроші. Винні адже вони, чому їхні клієнти не захищені від шахраїв. Чому будь хакер може зняти мої гроші? Заздалегідь вдячна.

Світлана

Відповідь юриста:

Привіт, Світлана. На жаль ваш випадок не одиничний і послідовність дій правильна. Кращим виходом стане консультація з кваліфікованим юристом, який після розгляду всіх обставин і документів запропонує вірний вихід. Найчастіше подібні справи вирішуються тільки в судовому порядку.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна зняти гроші з банківської картки укладеного?
  • Як оскаржити дії судових приставів-виконавців?
  • Як зняти гроші із заблокованої банківської карти, якщо вже пройшло 20 днів?
  • Чи може банк вимагати від клієнта заборгованість по обслуговуванню?
  • Що робити якщо банкомат не видавши гроші, списав їх з кредитного рахунку?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ