Чи може банк вимагати від клієнта заборгованість по обслуговуванню?

Здрастуйте! У 2006 році я кілька разів виходила на підробіток в компанію "Патель-Шабо" - це компанія з організації банкетів. Вони платили готівкою, а потім сказали, що офрмляют зарплатні картки. Одну зміну я відпрацювала, коли гроші повинні були впасти на картку банку СосьетеЖенераль Схід. Але в силу різних причин, картку я так і не отримала, і на підробіток більше не виходила. А вчора мені подзвонили з цього банку і сказали, що, за те що у них відкрито рахунок на моє ім'я нараховуються відсотки - на їх користь. Ті 800 рублів, що були на картці, вже давно закінчилися, і я їм повинна 630 рублів. Мовляв, приїжджайте, оплатіть. Я завжди думала, що якщо банк користується моїми грішми, то це він мені чогось повинен, а виявилося, навпаки :) Підкажіть, будь ласка, що мені робити? Природно, я не хочу платити гроші, я у них нічого не займала. Що говорять закони і чи може ця історія на що-небудь вплинути, наприклад, при отриманні візи куди-небудь?
Спасибі. З повагою, Світлана.

Світлана

Відповідь юриста:

Привіт, Світлана. В даний час боржників не випускають в інші держави: ні для роботи, ні для відпочинку, але для цього має бути судове рішення про стягнення заборгованості.
Швидше за все з вас знімали гроші за обслуговування та перевипуск картки, що є цілком законним. Вам доведеться оплатити заборгованість перед банком і закрити карту, якщо ви не бажаєте її мати.

 

Додаткові матеріали:

  • Банк вимагає виплати неіснуючої заборгованості: що робити?
  • Чи можна добитися перерахунку заборгованості, якщо банк не поставив боржник ...
  • Який строк позовної давності у справах про стягнення заборгованості?
  • Чи може банк стягнути більше ніж 50% від заробітної плати?
  • Вимога банку погасити неіснуючу заборгованість

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ