Як домогтися компенсації за зіпсований капітальний ремонт від ЖЕКу?

здрастуйте помогіте.в квартирі чорні стіни, потолкі.кругом грибок, жахливий запах.сейчас вже холодно, а опалення немає, а ми за все це платимо в тому числі і за кап ремонт.просіла заштукатурити стіну зовнішню (у нас кутова квартира і стіна постійно мокне і не сохне з зи того що холодно в будинку) мені відмовила начальник жкг, сказала що у неї на таке грошей немає, а куди йдуть мої гроші 460р в місяць за кап ремонт? кому в кишеню? в будинку маленький ребенок.Ремонт у вже робили, грибок труїли, все марно, він сново появілся.надо штукатурити зовнішню стіну, щоб вона не мокла.помогіте

екатерина

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Марія. Вам необхідно написати жлоб на ім'я начальника ЖЕКу вашого району. Скаргу необхідно написати юридично грамотно, стисло і лаконічно описати суть проблеми, в кінці вашої претензії обов'язково повинні стояти дата, підпис, його розшифрування (прізвище та ініціали). Скарга складається у 2-х примірниках. Претензію необхідно зареєструвати особисто або надіслати рекомендованим листом з повідомленням поштою, і краще зберегти квитанцію з поштового відділення. Якщо будите вручати скаргу особисто на другому примірнику, призначеному для вас, обов'язково повинні стояти вхідний номер, дата реєстрації, штамп організації, прізвище, ім'я та по батькові, посада та підпис особи, що реєструє ваше звернення.
У тому випадку якщо на скаргу не відповіли або відповіли звичайною відпискою, слід звернутися з такою ж заявою про порушення ваших прав в регіональне управління Росспоживнагляду.
Наступним крок у боротьбі з ЖКГ - відправити таку ж скаргу в місцеве управління Державної житлової інспекції РФ. Якщо після всіх цих походів по інстанціях ваша проблема не вирішиться - слід звертається до суду. Наші досвідчені юристи допоможуть вам захистити ваші права.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити, якщо фотоапарат був у гарантійному ремонті вже два рази?
  • Куди звернутися за допомогою з питань поточного та комунальног
  • Чи можуть співробітники ЖЕКу відрізати квартиру від опалення?
  • Чи підлягає безкоштовному ремонту керуючою компанією стіна?
  • Скарга в прокуратуру

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ