Чи можна вимагати від страхової компанії відшкодування за несплати страхового випадку?

Добрий день.
На новорічні свята я їздив відпочивати до Франції. Третя січня я послизнувся і травмував ногу. Після цього я подзвонив в свою страхову компанію. Представники страхової компанії попросили мене заплатити за медичну допомогу самому, а в Москві вони б мені оплатили всі витрати. Але я не міг заплатити своїми грошима, тому первинна медична допомога в Мерібель коштувала 150 євро і в мене не було стільки зайвих грошей. Я попросив співробітників страхової компанії домовиться з місцевим медичним центром. Я був впевнений, що все буде нормально, тому що рік тому мій приятель на цьому ж курорті звертався в цей же центр і таж сама страхова компанія все оплачувала.
В результаті мені так і не була надана навіть перша медична допомога. Співробітники страхової компанії, з якими я спілкувався постійно обіцяли домовиться з медиками, але так ні про що і не домовилися.
Коли я через десять днів повернувся в Москву, я пішов до травмпункту і виявилося, що у мене перелом ноги і розтягнення зв'язок гомілкостопу. Що мені тепер робити?

Кирило

Відповідь юриста:

Привіт Кирило. Ви маєте повне право стягнути зі страхової компанії вартість страхового поліса, витрати на лікування та медикаменти, моральну шкоду, компенсацію втраченої працездатності, направивши до суду відповідну позовну заяву. Для того щоб розібратися в ситуації, що склалася ви можете записатися на консультацію до нашого юриста.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи може страхова компанія відмовити у виплаті страхового відшкодування?
  • Як стягнути зі страхової компанії виплату по КАСКО і неустойку за простроче ...
  • Що робити якщо страхова компанія не виплачує відшкодування по КАСКО?
  • Чи може страхова компанія відмовити у виплаті КАСКО за відсутності довідок ...
  • Оспорювання відмови у виплаті страхового відшкодування в суді

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ