Як скласти зустрічну позовну заяву про розподіл спільного майна?

моя дружина-федеральний суддя. вона подала на розлучення мировому судді (по своїм місцем проживання!?), хоча у нас не вирішено питання спілкування з дитиною, т.к.я обратілся7февр. до органів опіки, щоб відрегулювати порядок спілкування з дитиною (дружина перешкоджає общеніюс 14января2011г!) і є питання майнового характеру (я буду вимагати компенсації, т.к.сідел з дитиною я, 3 роки, і у нас був укладений шлюбний договір-купувала вона тільки на своє ім'я!). як мені написати клопотання про зміну територіальної підсудності та приєднання позову про порядок спілкування з дитиною (я не проти, що він залишиться у неї) і питання про компенсацію (наприклад, я згоден на світову у вигляді підписання ген.доверенності на машину)? спасибі!

Володимир

Відповідь юриста:

Привіт Володимир . Відповідно до статей 137138 Цивільно-процесуального кодексу Російської Федерації, відповідач у справі має право до прийняття судового рішення пред'явити позивачу зустрічний позов, який може розглядатися разом з надійшли спочатку. Зустрічне заява має бути прийнято суддею, якщо між ними існує взаємний зв'язок , а їх спільний розгляд приведе до правильного і швидкого вирішення спірних питань.
Зустрічна позовна заява, як і позов позивача, повинно складатися відповідно до вимог Цивільно-процесуального кодексу Російської Федерації. У ньому необхідно вказати відомості, які стосуються часу знаходження подружжя в шлюбі, дати припинення спільного життя (в тому випадку, якщо це відбулося), переліку майна, включеного в розділ, часу придбання спірного майна і тієї вартості, яка, згідно з думкою позивача, відповідає кожному предмету. Необхідно, щоб у заявленому позові, крім найменування того або іншого предмета, були вказані дані, які дозволяють індивідуалізувати кожен з майнових об'єктів.

 

Додаткові матеріали:

  • Як скласти позовну заяву про стягнення аліментних виплат та стягнути їх за ...
  • Як правильно скласти позовну заяву про розподіл майна?
  • Як подати позов до суду
  • Зустрічний позов
  • Розділ майна подружжя (розділ майна угоду)

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ