Розірвання договору на надання юридичних послуг та повернення грошових коштів

Протягом року не виконав зобов'язань за договором на надання юридичних послуг від 18 жовтня 2010р.
Після оплати надали юриста Е. М.С. який протягом року морочив нам з дружиною голову і на питання і прохання з приводу подачі заяви в суд говорив що не всі з'ясував, два рази ми писали заяву керівництву

на перше була відповідь що вони гарантують виконання зобов'язань за договором співробітником Е. М.С. в повному обсязі. (Заява була подана 10052011г.)
На другу заяву про прохання замінити юриста так як термін подачі заяви в суд, закінчується 14102011р. в зв'язку з нашим недовірою до Е. М.С.Перед цим ми зідзвонювалися з керівництвом з цього приводу, на що нам відповів юрисконсульт Михайло Володимирович що надавати іншого юриста вони не будуть, а про зателефонує Е. М.С. і він нам передзвонить і закінчить наша справа зателефонувавши з нами і подасть заяву до суду.
Е. М.С. так і не подзвонив і після цього ми подали заяву 30092011г., після цього ми з понеділка дзвонимо щоб дізнатися відповідь на нашу заяву нам щоразу відповідали що керівництва немає і після того як ми вчора стали наполягати що б знайшли нашу заяву, заяву знайшли і сказали що нам відмовлено в поверненні грошей, хоча ми в заяву про це не писали.
З повагою Олександр Юрійович

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Александр Юрьевич. Для того, щоб допомогти вам у цьому питанні, нашим фахівцям необхідно ознайомитися з договором на надання юридичних послуг, який був вами підписаний. Якщо адвокат не виконав зобов'язання за договором - ви маєте право вимагати розірвання договору, повернення грошових коштів і виплати неустойки. Також ви можете розраховувати на стягнення моральної шкоди.

 

Додаткові матеріали:

  • Розірвання договору на надання юридичних послуг та повернення передоплати
  • Як правильно скласти претензію про повернення коштів за неналежно надану по ...
  • Розривається договір надання охоронних послуг при несплаті?
  • Розірвання договору возмездного надання послуг та стягнення сплаченої суми
  • Що робити якщо кадрове агентство не виконало своїх зобов'язань за договоро ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ