Розірвання договору на надання юридичних послуг та повернення передоплати

Відповідач, який по вже існуючому рішенню суду повинен мені повернути грошовий борг (39000 р.) Протягом двох років ухиляється від виконання рішення суду щодо повернення мені боргу. У юр. фірмі мені порекомендували з метою вирішення мого питання скласти проект заяви в ОВС, УЕБ, прокуратуру щодо порушення кримінальної справи проти боржника за фактом ухилення від виконання рішення суду і (або) мошеннічества.В результаті цього я, довірившись їх фахівцям, який стверджував, що всі мої витрати на юр. послуги будуть повністю стягнуті з відповідача, уклав договір на надання юридичної допомоги з цієї юр. фірмою і вніс передоплату в розмірі 12500 руб. !!
Увечері цього ж дня я звернувся до інших фахівців для оцінки цієї "юр. Допомоги", де дізнався про те, що співробітники юр. фірми ввели мене в оману, тому що необхідності для звернень в ОВС, УЕБ, прокуратуру не було. Для вирішення питання потрібно в даній ситуації лише направити скаргу на дії посадових осіб за невиконання рішення суду з вимогою вжити відповідних мери.На наступний день я зажадав терміново розірвати договір і повернути мені сплачені гроші назад, на що в фірмі мені відповіли відмовою, а вимога ( заяву) не прийняли.
Таким чином мені завдано непоправної матеріальний ущерб.Счітаю, що дії фірми носять незаконний характер, мені були нав'язані послуги з метою отримання від мене грошей.
ДОПОМОЖІТЬ! ЩО МЕНІ РОБИТИ В ЦІЙ СИТУАЦІЇ? ЯК ПОВЕРНУТИ ПЕРЕДОПЛАТУ?
З повагою, Ігор

Відповідь юриста:

Здрастуйте, Ігор. Для відповіді на ваше запитання необхідно ознайомитися з підписаним вами договором на надання юридичних послуг. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Відмова в ремонті ноутбука після проведення діагностики через відсутність д ...
  • Розірвання договору на надання юридичних послуг та відшкодування
  • Чи можна пред'явити претензії компанії нерухомості після укладення договор ...
  • Чи може кредитор сам стягнути борг, якщо він підписав договір з колекторами ...
  • Правомірність стягнення заборгованості по наданим послугам інтернет-провайд ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ