Юридична допомога та захист прав обвинуваченого в скоєнні злочину

Мого чоловіка 28042011г затримали за підозрою в ізносілованіі, через добу його відпустили за відсутністю доказів, після чого ми звернулися в прокуратуру і відділення міліції г.Железнодорожного з жалобамі.06062011г прийшли двоє чоловіків у цивільному одязі і попросили проїхати в прокуратуру і розібратися по нашій скарзі, і в цей же день його арестовалі.07062011г о 0100 прийшли з обшуком до квартири, де описали, що знаходиться в ній і в цей же день о 1700 мама і дочка дали показанія.Прошу Вас допомогти розібратися в цій справі , так як не вірю в правосуддя нашого міста. Маю на руках копії документів слідства, де немає фактів і доказів винності мого супруга.В протягом слідства у потерпілої змінювалися свідчення, дівчинка страждає на захворювання F-7312.В ході слідства найнято 3 адвоката, але складається така думка, що прокуратура не дає їм працювати. адвокатом було подано клопотання про обстеження дівчинки в клініці Скліфосовського, наслідок відмовило.
28092011 р приїжджала знімальна група каналу НТВ, яка була викликана слідчими органами. У перший день проводилися зйомки в Прокуратурі м Залізничного, а в другий день у дворі нашого будинку. В результаті на каналі НТВ був показаний ролик не має нічого спільного з дійсністю і в ролику мій чоловік був представлений як педофіл.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами і матеріалами справи, що мають безпосереднє відношення до питання.

 

Додаткові матеріали:

  • Запис на прийом до голови Верховного Суду Російської Федерації
  • Ознайомлення з матеріалами кримінальної справи адвокатом обвинуваченого
  • Оскарження обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою
  • Як оскарження рішення суду, якщо засуджений не згоден з ним?
  • Оскарження бездіяльності співробітників правоохоронних органів

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ