Запис на прийом до голови Верховного Суду Російської Федерації

Здрастуйте, шановні юристи. Моє питання по кримінальній справі. Як потрапити на прийом до голови Верховного суду РФ і домогтися там перегляду кримінальної справи за ст.ст30ч.3-228.1ч.3п. "Г " УК РФ. Вирок був винесений 29042010г. Було два незалежних один від одного справи, потім їх об'єднали з незрозумілих причин, в основу вироку лягли свідчення фігуранта у першій справі. Подавалися і касаційна і наглядова скарги про те, що даний вирок винесено необґрунтовано, незаконно, без урахування наданих суду об'єктивних доказів і підлягає скасуванню з дуже багатьма підставами. Ні в ході попереднього слідства, ні в ході судового розгляду вина сина в інкримінованому йому діянні не доведена. Достовірних фактів і доказів у замаху на збут наркотичних засобів, наслідком не здобуто, але вирок залишено без зміни. Я вважаю, що був підкуп судді, про що я писала в Генеральну прокуратуру РФ, але звідти моє звернення відправили знову до нас в регіон. Тут до мене дійшла така інформація, що отримані чималі гроші і навіть суму назвали, тому перегляду не буде, інакше фігуранта у першій справі доведеться посадити, а гроші повернути. Я впевнена, що якщо перегляд справи проведуть незацікавлені, незалежні люди, то результат справи буде зовсім інший. Допоможіть добитися правди. Заздалегідь дякую. З повагою, Людмила.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, Людмила, наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма матеріалами справи і фактами, що мають безпосереднє відношення до справи.
Якщо ви просто хочете потрапити на прийом до Верховного суду РФ, прийом громадян у Верховному суді РФ відбувається щодня в будні дні з 900 до 1800 крім п'ятниці (до 1630) з перервою на обід з 1300 до 1400.

 

Додаткові матеріали:

  • Необхідність оскарження рішення Верховного суду республіки
  • Куди оскаржити справу після судової колегії Верховного Суду РФ?
  • Чи законно утримання під вартою обвинуваченого до винесення судового вироку ...
  • Як оскаржити рішення суду про виплату моральної шкоди?
  • Як оскарження рішення суду, якщо засуджений не згоден з ним?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ