Ознайомлення з матеріалами кримінальної справи адвокатом обвинуваченого

поміщений під варту через суднобудівного контракту

Слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Камчатському краю ведеться розслідування кримінальної справи Як зазначено в повідомленні Слідчого комітету Росії, він підозрюється в скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.285 КК РФ (зловживання посадовими повноваженнями) і п. «В» ч.5 ст. 290 КК РФ (отримання хабара у великому розмірі).


За даними слідства, з квітня по вересень 2011 року З за вчинення незаконних дій - підписання від імені Мінтрансу Камчатського краю державного контракту на будівництво вантажопасажирського судна вартістю 422 млн рублів з ТОВ «М», генеральним директором якого був його родич, отримав від нього хабар в вигляді матеріалів і устаткування для будівництва свого котеджу на загальну суму близько 1 млн руб.


За клопотанням слідчого щодо підозрюваного судом обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин скоєного злочину. Розслідування кримінальної справи триває.


Вартість ведення справи і його перспективи?

Відповідь юриста:

Здрастуйте, для відповіді на ваше запитання необхідно ознайомитися з матеріалами справи. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Юридична допомога та захист прав обвинуваченого в скоєнні злочину
  • Запис на прийом до голови Верховного Суду Російської Федерації
  • Скарга на вимагання хабара співробітниками ДАІ при ДТП
  • Захист житлових прав громадян та оскарження дій державних органів
  • Захист житлових прав громадян та оскарження дій державних органів

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ