Поділ земельних ділянок в судовому порядку при затягуванні процедури

Тема: Перешкоджають проведенню межування ділянки.
Мої батьки проживають в селі (Рязанська обл. Касимовський р-он), в селі провели газ, щоб його підключити необхідно зареєструвати ділянку і будинок.

будинок був куплений в 1988р з ділянкою 15 соток, але місцева влада заважають проведенню реєстрації.
1. Отримали відмову тому сусід незгодний з нашими кордонами землі і це стало причиною в подальші проведенні справ по реєстрації землі і вдома.
2. Ми замовили в розташування кордонів саседа. по цих межах сусід вийшов за свої відведені йому кордону і заступив на нашу територію.
3. сусід має родинні зв'язки в місцевій адміністрації та на що нам було вказано що нам взагалі неможливо зареєструвати нам земмлю біля будинку.
4. Ми викликали геодезистів по вимірюванню ділянок нашого і саседского. але опятьже нам на руки не видають документацію з планом землі. (всіляко затягують вже більше 3-х месецев)
5. Загалом місцева влада всіляко перешкоджають проведенню межування ділянки. Неможливо зареєструвати то що належить згідно із законом.
6. Сусіди при реєстрації своєї ділянки (проведення межування ділянки) без нашої згоди про грницей ділянки, зареєстрували свою ділянку в 2004р.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, трапляється, що при межування виникають конфлікти з сусідами-власниками, особливо - в момент підписання акту про погодження меж. Сусіди можуть не тільки відмовитися підписати даний акт, а й написати заперечення.
У вищевказаному випадку можливо межування через суд даної земельної ділянки. Часом при проведенні межування землі допускаються помилки, усунути які, в результаті, дуже важко і займає багато часу, а також таке усунення недоліків проводиться за рахунок власника землі. В даному випадку доводиться звертатися до суду для вирішення питання.

Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Вирішення спору про межі земельної ділянки в судовому порядку
  • Суперечка про межі самозахоплених і не оформленого у власність земельної ді ...
  • Як оформити у власність ділянку землі, придбаний без укладення договору куп ...
  • Що робити якщо Управління Федерального кадастру відмовило в реєстрації земе ...
  • Оспорювання приватизації сусідньої земельної ділянки

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ