Необхідність оскарження рішення Верховного суду республіки

Я, гендиректор видавничої компанії М, Лаптєва Ірина Віталіївна. Під час моєї відсутності в Чувашії (я була в Німеччині) порушено 4 кримінальні справи за ст.159ч.3 дізнанням в 2009году. Орган дізнання зібрав на той час 3 томи ОРД - псевдорозиск мене. Потім 15 декьаря 2009 той же орган дізнання оголошує міжнародний розшук. Хоча всі дані про моє місцезнаходження в справі є. Генпрокуратура РФ робить запит про екстрадицію. і 10 грудня вже 2010 року я була екстрадовано в Москву, а потім етапами в Чувашії. Све мої доводи залишаються без уваги. Вектор, заданий оперуповноваженим дізнання зберегли і в слідстві і в суді. На питання відповідей немає. Експертиз у справі немає. Єдиний фахівець - бухгалтер допитаний через рік т mk судом е5го свідчення визнані суб'єктивними - черговий пародокс в справі. Вся справа - розсип правопорушень. Однак, суд вину визнав і виніс обвинувальний вирок - 9 місяців позбавлення волі і задоволення гр. позову на суму 55 тис руб. І! порушили нові 8 кримінальних справ за сумою по 20 і 40 тис руб. - Відповідь на мої протести! Касаційну ухвалу ВС ЧР - передбачувано - 16 серпня 2011р.
Питання: чи можна справу порушити в наглядовому виробництві (після Президії ВС ЧР) ВС РФ? І добитися реабілітації і відшкодування збитку на суму 44 млн рублів?
З повагою Т.В.Лаптева
З

Відповідь юриста:

Здрастуйте, Ірина Віталіївна. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Оскарження судового рішення відповідачем у справі про відшкодування шкоди
  • Запис на прийом до голови Верховного Суду Російської Федерації
  • Скарга на вимагання хабара співробітниками ДАІ при ДТП
  • Як оскарження рішення суду, якщо засуджений не згоден з ним?
  • Розгляд касаційної скарги по кримінальній справі про крадіжку

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ