Визнання чоловіка наследодательніци негідним спадкоємцем

у мене померла в 2010р. мама у неї балу серйозне захворювання рак, мама була одружена з чоловіком з яким вона не жила з 2008 года.етот чоловік як дізнався що моя мама хвора він її кинув не цікавився її здоров'ям, не ходив до неї в лікарню і т д.Моя мама була собственіцом коператівной квартири яка їй дісталося від мого батька - він помер (перший шлюб), яку вона виплатила самостійно до вступу в шлюб з другим мужем.За період спільного життя з другим шлюбом вони придбали земельну ділянку і збудували домовлоденіе.с 2008р року її другий чоловік кинув і вони припинили сімейні відносини і стали Дельта спільно нажите майно, мама подала на розлучення тричі. Майно вони поділили по 1/2 але їх не розвели її другий чоловік відмовлявся від розлучення так в суді і говорив хоча спільних дітей у них немає і не було, мама виписала його з своее копператівной квартири 2010 року та 1 листопаді 2010 вона знову подала на розлучення а 14 листопада 2010 року вона померла.
Тепер цей так званий спадкоємець чоловік подав на спадщину на її коператівную квартиру, на її 1/2 ч будинку, навіть на поховані хоча він її і нехороніл.
Ма її діти 5 осіб подали в суд на нього про визнання його негідним спадкоємцем в суді (ми зібрали документи, сведетелей) нам откозалі пославшись що в судовій практиці такого немає. Допоможіть пожалуста що нам робити невже закон РФ не на наших старон. Цей спадкоємець її чоловік аферист наша мама була унего 4 така з якою він ділився ми знайшли судові рішення.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, так як рішення про розірвання шлюбу немає, то чоловік наследодательніци є її спадкоємцем.

Громадяни, що злісно ухилялися від покладених на них в силу закону обов'язків по утриманню спадкодавця (п. 2 ст. 1117 ЦК РФ) визнаються негідними спадкоємцями. Ви не вказуєте вимагала ваша мати від свого чоловіка змісту в момент хвороби?

 

Додаткові матеріали:

  • Підстави для визнання спадкоємця негідним після відкриття наследтсва
  • Позовна заява про визнання негідним спадкоємцем
  • Як ділиться загальне подружнє майно при розірванні шлюбу?
  • Як прийняти спадщину, якщо спадкоємець приховав наявність інших спадкоємців ...
  • Як буде розділено майно подружжя при розірванні шлюбу?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ