Складання позовної заяви в режимі он-лайн без очної консультації

Питання: Стою в черзі на отримання житла з 1989 р Дві дочки: 1999 р.н. і 2000 р.н. Квартира була комунальна з сусідкою. У 2000 р дала дозвіл на реєстрацію та проживання другого чоловіка (перший помер від раку в 1999 р) У 2005 р був розірваний шлюб. в 2008 колишній чоловік одружився, зареєстрував інший шлюб, але на реєстрацію його дружини я згоди не дала, щоб мені не пред'явили претензію в погіршенні житлових умов. У 2009 г.соседке надали квартиру окрему.
Колишній чоловік звернувся письмово до Департаменту житла про закріплення особового рахунку сусідки і виділення йому звільнилася кімнати 13кв.м, але викликали в Департамент житла мене і запропонували виділити мені з дітьми додатково у вигляді поліпшення без зняття з черги звільнилася кімнату, об'єднавши лицьовій роздільний рахунок.
240311 Департаментом житла мені був запропонований перший варіант житла, від якого я відмовилася: 2-х кімнатну 37 кв. м, але з умовою, що одну з дочок я залишу зареєстрованою в старій квартирі з колишнім чоловіком. Та й квартира була з суміжними комнатками, туалет спільний з сидячою ванною, в п'ятиповерхівці без ліфта і сміттєпроводу тобто. з більш гіршими умовами проживання, ніж у нас есть !!! Та й як можна було вибирати: яку дочка залишити з колишнім чоловіком, якщо жодна з них з ним не жила і він не хоче їм допомагати Варто було 22 роки чекати поліпшення житлових умов !!!
Потім 40811 р запропоновано було 2-х кімнатна квартира 617 кв.м, на нас трьох, але із застереженням: "з правом користування колишнім чоловіком "
Я згоду дала на отримання цієї квартири, але без додаткової формулювання стосовно колишнього чоловіка. 181011г. на 1 засіданні суду представник Департаменту житла зажадала пред'явити судове рішення: "Про визнання нашої сім'ї роздільної ", але у мене немає такого рішення, тому що я припускала, що досить буде свідоцтв про розлучення і їх шлюб Суд переніс розгляд справи на один тиждень для зняття позовних вимог або зміни їх
Допоможіть, будь ласка, мені скласти позовну заяву грамотно
визнання судом роздільної сім'ї з-н Г.М №6 від 110398г.ч.4 ст. 19

Відповідь юриста:

Здрастуйте, складання процесуального документа - це платна послуга. До того ж скласти позовну заяву в режимі он-лайн неможливо без ознайомлення з усіма необхідними документами у справі. Ви можете записатися на очну консультацію, на якій наші фахівці дадуть відповідь на всі ваші запитання.

 

Додаткові матеріали:

  • Рішення житлового питання в муніципальній квартирі з колишнім чоловіком
  • Неправомірне зняття з черги на поліпшення житлових умов
  • Як оскаржити надання одній двокімнатної квартири при знесенні будинку для д ...
  • Чи впливає отримання чоловіком службового житла на отримання дружиною житла ...
  • Як змінити дитині прізвище при вступі матері в новий шлюб?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ