Рішення житлового питання в муніципальній квартирі з колишнім чоловіком

у колишнього чоловіка знаходяться у власності дві жив площі прописала я його 4 роки тому в палю квартиру квартира державна я Олена вийшла вдруге заміж у мене є ще двоє дітей не досконале літніх і дитина інвалід від другого шлюбу Колишній чоловік подав заяву в суд його вселити а справжнього чоловіка виселити без прідостовленія житла Хоча він у мене не прописаний і відвідувати дитину інваліда до 23 годин у мене квартира двох кімнатна за рішенням суду прийшли пристави вселяти колишнього чоловіка за судовій справі не були внесені діти і вони не знали куди його вселити так як одна кімната проживає дитина інвалід і я з чоловіком а друга кімната дві дочки недосконале літніх і пристави вселили його на кухню де постійно бруд пил мені припадають дітям готувати в такій обстановці кухня 4 метри і пройти не можливо так як у нас немає грошей на адвоката просимо вас допомогти в такій важкій обстановці так як дитина інвалід дитинства не може рости без батька і впливає на психіку дитини і справжній чоловік містить ще двох дітей А від колишнього чоловіка допомоги ніякої немає тільки потрібна моя квартира

Відповідь юриста:

Привіт, в даному випадку, ви згаяли час. Потрібно було визнавати колишнього чоловіка, що втратив право користування під час його проживання в інший житлової площі. Тепер, згідно з судовим рішенням, ваш колишній чоловік має право проживати на даній площі. Ви маєте право стати в чергу на поліпшення житлових умов. До того ж інваліду дитинства покладені житлові пільги.
Зареєструвати нинішнього чоловіка в квартирі ви можете тільки в судовому порядку, так як колишній чоловік навряд чи дасть вам дозвіл на таку дію.

 

Додаткові матеріали:

  • Кому дістанеться квартира після смерті колишнього чоловіка: дітям або ниніш ...
  • Чи можна виписати колишнього чоловіка з муніципальної квартири примусово?
  • Чи може сім'я з 7 чоловік претендувати на поліпшення житлових умов?
  • Права колишньої дружини на житло колишнього чоловіка по соціальному найманн ...
  • Права колишньої дружини на житло колишнього чоловіка по соціальному найманн ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ