Неправомірне зняття з черги на поліпшення житлових умов

Ми (Я, мій чоловік (інвалід 3 групи), син і дочка) проживаючи в двокімнатній квартирі (44 кв.м.) за договором соціального найму. У 2001 році ми встали на чергу щодо поліпшення житлових умов. Причому я, чоловік і син в одну чергу, а дочка окремо.
У 2008 році дочка вийшла заміж і ми прописали її чоловіка (у нього власності немає) без урахування в черзі.
У 2009 дочка народила дитину.
У 2009 син одружився. За документами у невістки дві квартири у власності: 1 кімн-я (30 кв.м. прописана невістка) і 3 кімн-я (59 кв.м.) на сьогоднішній день прописана мама і сестра невістки. Cестра невістки вийшла заміж 3 тижні тому і планує прописати чоловіка і ще вона чекає дитину.

У 2011 році нам запропонували програму "Соціальна іпотека " причому сказали, що ми з донькою стоїмо не так на двох чергах, а на одній загальній.
Ми зібрали всі необхідні документи і написали заяву на соц.іпотеку. Після розгляду документів, нам сказали, що оскільки у невістки багато житла, сина знімаємо з черги.
Нам запропонували розглянути варіанти в Долгопрудном, ми взяли оглядові і погодилися на квартиру в 82 кв.м. Це було в червні 2011. На минулому тижні я пішла в Управління дізнатися як йдуть справи, на що мені відповіли, що наші справа направляється до Департаменту з рекомендацією начальника: "Зняти нас з черги, в зв'язку з тим, що у невістки багато житла ".
Чи правомірно це? І чи можна якось вплинути на ситуацію, поки не прийнято рішення?

Відповідь юриста:

Привіт відповідь Управління неправомірне і ви маєте право оскаржити його в судовому порядку. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Позовна заява про визнання громадян різними сім'ями
  • Чи законно стояти в черзі на поліпшення житлових умов понад двадцять років?
  • Чи має сім'я з двох чоловік претендувати на поліпшення житлових умов?
  • Що робити якщо адміністрація відмовила в приватизації квартири?
  • Адміністрація вимагає від сім'ї виписатися з житлового приміщення: чи прав ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ