Відмова в клопотання про залучення адвоката до справи

Добридень! Підкажіть як мені бути?
Я не навмисно виїхав на зустрічну смугу здійснюючи поворот наліво на складному перехресті. На Борівському шосе з перетином вул.Шолохова у д.47. (З дублюючої смуги у напрямку до Москви з області) З знаків вказують напрямок руху тільки світлофор, який вказував
1. поворот наліво і 2. прямо і направо.
Я стояв в лівій смузі на дублюючої дорозі, щоб зробити поворот наліво, на вул.Шолохова, як і вказував светофор.Во час дії світлофора дозволяє поворот наліво .Під час руху по своїй траєкторії здійснюючи поворот мене різко почала підрізати машина праворуч (кторая мала здійснювати маневр прямо або направо) з таку ситуацію я несподівано повинен був прийняти рішення і єдине вірне рішення на той момент щоб не створити аварію, мені довелося повернути кермо вліво, що і спричинило подальшому порушенню виїзду на зустрічну смугу (НЕ навмисного виїзд.) я не перетинав смугу зустрічного руху, але тим не менше виявився на смузі зустрічного руху. Соорентіроваться на місці я при першій нагоді перебудувався в свій ряд і зайняв правильну полосу.В той момент я перебував в розгубленою сітуаціі.можно сказати в замішанні, оскільки розумів що в машині у мене були пасажири і я ніс за них ответственность.первая моя шокуюча ситуація була, коли несподівано машина праворуч, якої не повинно було бути на моїй траєкторії руху при повороті наліво, почала мене підрізати. (я пішов від зіткнення), але з ненавмисним виїздом на зустрічну смугу. (Рух по зустрічній смузі не осуществлялось.так як ще діяв знак світлофора). В цей час мені потрібно було швидко прийняти рішення, поки на зустрічній смузі не почався рух. При першій нагоді я перебудувався в свій ряд зайнявши Правилно смугу. Далі під час руху мене зупинили інспектори ДПС, які все знімали на відеокамеру. Але показавши мені тільки відеофіксацію, де я перебував на зустрічній смузі. Я добре розумів ситуацію. (Я винен) про що і розкаявся Але і попросив перекрутити назад відеозапісь.На записи було чітко видно як машина з правої смуги яка повинна була рухатися прямо або на право, вивернула наліво і зробила в'їзд на перехрестя, підрізаючи мене на моєї траєкторії руху, де я і пішов від зіткнення на зустрічну смугу. Я перерив весь інтернет, щоб зрозуміти свою провину. Знайшов ситуацію, де на дозволяючий знак світлофора (рух прямо і на право), людина скоїла поворот наліво (нижче був напис, що це порушення преравніваеться до виїзду на зустрічну смугу) От і не можу зрозуміти! Чому співробітники ДПС, які повинні запобігати аварійним ситуаціям на дорозі, предьявили мені порушення, що не побачивши навіть у своїй відеозапису машину, яка порушила правила руху і створювала аварійну ситуацію вчинені не дозволений поворот наліво підрізаючи мене, після чого я був просто змушений був піти від перешкоди (зіткнення) на смугу зустрічного руху. Я не злісний порушник. І не разу не було адміністративних порушень. Виїзд не буде мій був навмисним, як у випадках перетину суцільної смуги з виїздом на зустрічну смугу під час обгону, де людина усвідомлено виїжджає на смугу зустрічного руху. У медицині є такий вислів -Що хворобу треба лікувати на ранній стадії її розвитку, в подальшому її буде лікувати складніше
Так ось моя ситуація на дорозі, ніж те схожа на це мудрий вислів
Не побачивши людину порушив правила (зафіксованого на відеозаписі), завдяки якому сталася така ситуація з моїм виїздом на зустрічну смугу мені загрожує позбавлення прав. До того ж на цьому ж перехресті, де часто відбуваються порушення і аварії разетки не відповідають запобігання аварійним ситуаціям, так як розділяє острівець (розмітка на дорозі) плавно преходит на зустрічну полосу.что і вводить в оману водіїв, які за період дії додаткових вказівників напрямку руху на світлофорі, не встигають зрозуміти що вони находяться на зустрічній полосе.Особенно у вечірній время.когда людина в більшій мірі орієнтуєтеся на розлінованих смуги (дорожні розмітки) на дороге.Нарушенія відбуваються постійно в одному і тому ж місці. Невже всі водії порушники ?? Може варто звернути увагу на розмітки на цьому перехресті.? Адже співробітники ДПС тільки там і стоять і періодично виловлюючи водіїв яких ввела в оману ця розмітка. Адже ніби співробітники ДПС повинні запобігати аварійтие ситуації на дорогах і повідомити в потрібні інстанції. А не робити з неї годівницю для себе. Адже співробітники ДПС все прекрасно знають що на перехресті з дублера по Боровському шосе по на правлінню в Москву з перетином вул, Шолохова НЕ Правилно розмітки. Це ж і знають в судах цього ж району. куди періодично співробітники направляють протоколи. Але відповідь звучить такий-Що розмітка є і не ми її малювали Можете самі писати в ГИБДД скарги. Але ж вони охоронці порядку, яким свої долі довіряють люди. Прикро !!!!
Цей лист я написав в ГИБДД Москви.Чтоби вони дали Роз'яснення по правильності завдано розміток на цьому перекрёстке.Но відповідей так і не дождался.Прошло 4 суду. і затягнулося все на 3 місяці і 10 дней.Первим рішенням суду мирового судді було рішення у вигляді штрафу 5000 руб.Прошол термін оскарження 10 днів і рішення вступило в сілу.Мне віддали права. Але на 19 день інспектор обжаловал.В районному суді скасували рішення мирового судді та направили на перерасмотреніе назад мировому судді. Там було прийнято рішення про позбавлення прав на 4 місяці. Я подав клопотання і скарги. На що було направлено моя справа в районний суд до того ж судье.В клопотання я просив суддю до залучення адвоката і перерасмотренію моєї справи. Але суддя відмовила, посилаючись на те що у мене було 3 місяці на залучення правозахисника. У мене юридичну освіту. Але на початку справи я покладався на свої сили. Чому в подальшому і вирішив привлеч людини з досвідом, так як сам уже не справлявся. Але отримав відмову. Але ж залучити правозахисника (адвоката) я можу в будь-який час. Ось і закони !!!
І хто винен? Якщо водій порушив правила маневрування ст.1214 де другий водій уникаючи зіткнення змушене виїхав при повороті наліво на зустрічну полосу.нарушая статтю 12154. запобігаючи аварійну ситуацію на дорозі з більш тяжскімі наслідками. На смузі зустрічного руху в той момент нікого не було (діяв сигнал світлофора.)

Відповідь юриста:

Привіт, У ст. 48 Конституції записано: "Кожному гарантується право на одержання кваліфікованої юридичної допомоги." Таким чином суд порушив ваше конституційне право і ви маєте право звернутися до Конституційного Суду РФ. Ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Які документи і докази необхідно надати в суд у справі про позбавлення воді ...
  • Чи можна перекваліфікувати порушення ПДР в менш тяжкий?
  • Чи можна перекваліфікувати порушення ПДР в менш тяжкий?
  • Як перекваліфікувати справу про позбавлення водійських прав?
  • Незгода водія з осудним адміністративним правопорушенням

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ