Позовна заява про поновлення пропущеного строку прийняття спадщини

Добридень! дуже нудний коментар фахівця по восстановл терміну давності в спадок: чол потрібно було вступити в спадщину, не було паспорта, прийшов до нотаріуса за телеграмою, вона не стала розмовляти, термін пропустили, не встиг зробити паспорт, а потім людина сіла в тюрму, як ви думаєте реально відновити термін для вступу в спадщину? паспорт отримав вже в тюрмі, це було в 2009 році, новий паспорт за віком він отримав в 2011 р, до сих пір в тюрмі, щоб не пропустити 3 летн термін давності, подали недавно позов до суду про відновлення терміну давності, суддя всіляко умовляє забрати заяву назад і каже, що немає шансів натяками, каже, що потрібно доводити, що він робив кожен день, щоб отримати паспорт, а також потрібна квитанція, що він відправляв нотаріусу заяву, що він не відмовляється від спадщини, проте нам потрібно представити докази поважності пропуску строку, написали клопотання, щоб суд дав запит в паспортний стіл, а також є знайомий листоноша, якого він віддавав лист, але відправлено було звич листом, відповід квитанції немає, від нотаріуса відповідь на звичайний лист не прийшов



Як ви думаєте, чи є шанс?

Чи достатньо аргументів, що не було паспорта і він його оформляв

Чи достатньо пояснювальній від листоноші, що вона відправляла звичайний лист, або потрібно обов'язково, щоб лист було замовлене?



Заздалегідь дякую, дуже чекаю!

Відповідь юриста:

Здрастуйте, поновити строк прийняття спадщини можливо - направте позовну заяву в суд, в разі вашого друга все причини неприйняття спадщини в строк поважні. Якщо вам необхідна кваліфікована юридична допомога - звертайтеся в нашу компанію. Ви отримаєте вичерпну консультацію і подальше уявлення ваших інтересів.

 

Додаткові матеріали:

  • Позовна заява про поновлення строку прийняття спадщини
  • Як правильно скласти позовну заяву про поновлення пропущеного строку прийня ...
  • Як вступити в спадкові права якщо пропущено строк прийняття спадщини?
  • Що необхідно зробити у шестимісячний строк для прийняття спадщини?
  • Встановлення факту прийняття спадщини

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ