Відмова адміністрації в продовженні договору на опалення житлового будинку

Шановні юристи!
Вітаю!
Звертаюся до Вас з питанням, який сам не в силах вирішити і потрібна допомога кваліфікованого фахівця. Ситуація така.
Моя мама Валентина Степанівна проживає в сільській місцевості в своєму будинку в Свердловській області Сисертское районі п. Луч. Селище утворився навколо містоутворюючого підприємства під назвою Дитячий Обласний Туберкульозний Санаторій. Валентина Степанівна пропрацювала на цьому підприємстві більше 20 років. У Санаторію є своя котельня для опалення дитячих корпусів. Будучи працівником цієї установи 2 роки тому Валентина Степанівна уклала договір на поставку тепла в свій будинок. Договір був узгоджений і в будинок провели водяне опалення, при цьому не було зроблено проект системи опалення, відповідно на загальній схемі гілки опалення будинок був також не внесений.
Рік тому змінилося керівництво Санаторію, і підприємство змінило специфіку роботи. Нове керівництво відмовило нам у підписанні нової угоди на постачання тепла, спираючись на те, що у закладу немає ліцензії на обслуговування населення, а також що немає проекту нашої системи опалення. Валентину Степанівну повідомили листом, що влітку наступного року будинок буде відрізаний від центральної системи опалення підприємства.
Підкажіть будь ласка, чи є шанс виграти цю справу, мама ветеран праці і є інвалідність, артроз колінних суглобів.
З ПОВАГОЮ Олександр

Відповідь юриста:

Здрастуйте, так як опалення будинку відбувається за договором, який розірваний не був, то дії нового керівництва санаторію можна оскаржити в судовому порядку. Якщо ж термін дії договору закінчився - адміністрація маєте право не продовжувати цей договір. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Нарахування оплати за центральне опалення після установки індивідуального
  • Винуватець затоплення квартири після включення опалення
  • Як отримати житло сім'ї проживає в дерев'яному муніципальному будинку без ...
  • Хто повинен відповідати за прорив батареї опалення: власник або ЖКГ?
  • На які соціальні виплати може претендувати молода сім'я?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ