Напрямок зустрічної позовної заяви відповідачем і його дружиною

Сусід по дачі справив самозахоплення лісових угідь і землі загального користування. Я, як член товариства (СНТ) чинила опір його діям. Він словесно образив мене і моїх родичів. Чоловік спробував умовити сусіда призупинити встановлення паркану до надання правовстановлюючих документів, але він не погодився. Тоді чоловік спробував викопати стовп забою, який був встановлений на землях загального користування, але у нього нічого не вийшло, так як стовп був уже забетонований. У відповідь на ці дії, сусід викликав дільничного. Дільничний передав справу до суду. (Сусід наговорює на чоловіка, нібито він його бив чи намагався побити, я точно не знаю). Я викликала лісника, лісник підтвердив самозахоплення, голова був з членом правління і той же підтвердили самозахоплення землі загального користування). я написала заяву дільничному, але він сказав, що справу передано до суду, там і скажете все. А з суду дзвонили і сказали, що свідків допускати не будуть. Як мені забезпечити мою присутність в суді (по суті конфлікт і все розбірки були у мене з сусідом, а не у чоловіка.) Дякую за відповідь.

З повагою. Тетяна Олексіївна.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, Тетяна Олексіївна. 1. Не прийняти у вас заяву дільничний не має права. Ви можете оскаржити його дії.
2. Ваш чоловік має право направити зустрічний позов і вказати вас як другого позивача по даній справі. Позови буду об'єднані.
Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Напрямок позовної заяви про визначення порядку користування місцями загальн ...
  • Зустрічна позовна заява про демонтаж дитячого майданчика
  • Суперечка про межі самозахоплених і не оформленого у власність земельної ді ...
  • Шахрайство з земельними ділянками: як повернути свою ділянку?
  • Оспорювання приватизації сусідньої земельної ділянки

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ